X

Problemele Oficiale pe care BANCA Transilvania le Aduce in ATENTIA Imediata a Clientilor Romani

BANCA Transilvania le vorbeste oficial clientilor din toata Romania despre una dintre problemele foarte serioase despre care trebuie sa stie cu totii, iar asta pentru ca inca exista atacuri cibernetice care ne pot provoca pierderi financiare foarte serioase, mai ales daca nu stim cum sa le depistam la timp, ceea ce se intampla destul de des in cazul multor oameni, din pacate.

BANCA Transilvania ne explica mai jos de ce nu trebuie sa avem incredere in persoanele necunoscute care ne recomanda sa facem investitii financiare, mai ales daca nu solicitam noi sa primim informatii de acest gen de la acele persoane, pentru ca in mai toate cazurile este vorba despre fraude online care ne pot lasa fara bani.

Dupa cum puteti vedea si in materialul video de mai jos, BANCA Transilvania incearca sa ne invete cum sa ne protejam cel mai bine de problemele acestea, iar asta pentru ca foarte multi romani au fost pacaliti pana acum si vor fi pacaliti in continuare de problemele acestea, iar situatia e una care nu are o rezolvare simpla si rapida, din pacate.

BANCA Transilvania stie foarte bine ca trebuie sa ii ajute pe clienti sa se protejeze, astfel ca de aceea a publicat mesaje precum cel de mai jos, iar in cazul nostru e bine sa stim cum ne putem proteja, pentru a nu deveni victimele sigure ale celor care nu vor altceva decat sa ne faca rau, fara sa le pese de consecinte.

Tu știi să recunoști reclamele false din online? Știi deja, dacă pare prea frumos să fie adevărat, cel mai probabil e un scam. Dacă te contactează un “consultant financiar” care îți propune să cumperi monede virtuale sau să investești cu promisiunea unui câștig “sigur”, nu da curs invitației.

Prin instalarea unor aplicații pe calculatorul personal sau pe telefonul mobil, poți oferi fraudatorilor controlul total, de la distanță, asupra conturilor tale bancare. Dacă întâlnești astfel de situații, te rugăm să ne anunți în cel mai scurt timp. Stay safe!

This post was last modified on iun. 21, 2024, 1:19 PM 13:19

Disqus Comments Loading...