Formula 1: Mercedes Impinge Limitele, Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Lewis Hamilton

Formula 1 are facut eo serie de dezvaluiri extrem de importante de catre Mercedes, care anunta cum impinge limitele pentru Lewis Hamilton.

Formula 1 Mercedes Impinge Limitele Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT Lewis Hamilton

Formula 1 este un sport care impune adaptare, iar Mercedes vorbeste oficial in mod deschis despre deciziile de ultim moment luate pentru ca Lewis Hamilton sa aiba parte de victoriile dorite, echipa testand limitele in ceea ce priveste posibilitatile de a face masini care sa fie cat se poate de rapide pe circuitele din intreaga lume.

Formula 1 are o serie de reguli pe care Mercedes trebuie sa le respecte cu masinile pe care i le pune la dispozitie lui Lewis Hamilton, iar acestea sunt deasemenea duse pana la limita, pentru ca in final pilotul britanic sa poata beneficia de automobile care sa ii ofere intr-adevar avantaje serioase in curse si eventual victoriile pe care le doreste.

Formula 1 l-a lasat pe Lewis Hamilton cu foarte multe dezamgiri, insa cu toate acestea, Mercedes incearca tot ce poate pentru a face masinile mai rapide, iar mai jos puteti vedea ce spune Toto Wolff despre experimentele facute pentru automobilul pe care britanicul nu „il are la suflet” si la care inginerii lucreaza dupa fiecare cursa.

„Am adus piese, destul de puțin la această cursă, dar multe per total. Așa cred că trebuie să adaugi performanță la fiecare Grand Prix. Și chiar dacă sunt doar câteva milisecunde ici și colo, dar facut schimbari. În Formula 1, toată lumea ajunge la o concluzie și spune, am văzut acea aripă din față și acele poduri laterale și acele deflectoare.

Aripile din față joacă un rol important. Elasticitatea la fel, dar la fel și podelele. Cred că este întotdeauna o combinație a acestora. Puteți avea o aripă față care se îndoaie ca o banană și trece testul, dar restul mașinii pur și simplu nu funcționează corect în interacțiune.”