Obligatiile Oficiale Impuse ELECTRICA si Notificarile de ULTIM MOMENT in Atentia Clientilor Romani

Electrica anunta in mod oficial obligatiile impuse legal si transmite notificari de ultim moment in atentia a milioane de clienti din Romania.

Obligatiile Oficiale Impuse ELECTRICA Notificarile ULTIM MOMENT Atentia Clientilor Romani

Electrica, de departe cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania la ora actuala, cu aproape 4 milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale in viata de zi, cu zi, a decis sa aduca in imediata atentie a tuturor, ceea ce trebuie sa stie cu obligatiile pe care le are in materie de depistare a furturilor de curent electric din propria retea de distributie.

Electrica spune ca prin subsidiara DEER, Distributie Energie Electrica Romania, desfasoara in mod constant actiuni pentru combaterea consumului fraudulos de enerige electrica, facand inspectii periodice cu personal specializat pentru a depista posibilele locatii din care se sustrage energie electrica, ceva extrem de important pentru Romania.

Monitorizarea consumului din reteau Electrica Romania, folosind aparatura specializata, este deasemenea o masura aplicata activ de catre companie pentru depistarea sustragerilor de energie, la fel ca si utilizarea contoarelor inteligente, prin care se pot depista rapid furturile si bloca zonele prin care se realizeaza sustragerea de energie electrica.

Electrica Romania colaboreaza deasemenea cu autoritatile locale din judetele Romaniei pentru a depista problemele de acest gen, iar desigur ca de fiecare data cand ele sunt descoperite, politia este anuntata pentru a interveni si a opri sustragerile de energie electrica, tragand la raspundere si persoanele care fac asemenea actiuni.

În calitate de Operator de Distribuție a energiei electrice, DEER are obligația legală să întreprindă acțiuni pentru prevenirea și detectarea sustragerilor de energie electrică și a intervențiilor neautorizate în instalațiile electrice ori a grupurilor de măsurare a energiei electrice din reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Alătură-te DEER și spune STOP CONSUMULUI FRAUDULOS DE ENERGIE ELECTRICĂ!