3 Anunturi Oficiale BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT, in Atentia Clientilor din Romania

BANCA Transilvania a facut 3 anunturi importante de ultim moment, pe care le aduce in atentia clientilor din Romania, iata ce spune chiar acum.

3 Anunturi Oficiale BANCA Transilvania ULTIM MOMENT Atentia Clientilor Romania

BANCA Transilvania, una dintre institutiile comerciale cele mai mari care activeaza in momentul de fata in Romania, a decis sa le aduca in atentie tuturor clientilor 3 mesaje foarte importante, despre care ar trebui sa stie oricare dintre cei care-i folosesc serviciile si fie au, sau nu au, aplicatia BT Pay activata pana in momentul de fata pe iPhone si Android.

BANCA Transilvania vorbeste despre faptul ca putem sa ne facem un card direct din aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android, fara a mai merge la banca pentru a realiza acest lucru, ceea ce vine ca o veste excelenta pentru cei care nu au timp sa mearga la banca pentru a realiza o procedura de acest gen, adica destul de multe persoane, pana la urma.

Daca veti nevoie sa faceti schimb valutar intre conturile de la BANCA Transilvania, atunci exista si aceasta optiune disponibila in cadrul BT Pay, sistemul fiind gandit intr-un asemenea mod incat procedurile de acest gen sa fie cat mai simple de realizat, iar banii sunt transferati instant intre conturile pe care le avem la banca acum.

BANCA Transilvania vorbeste deasemenea inclusiv despre optiunea de a incarca si cartelele SIM folosind aplicatia BT Pay, toate putand fi realizate extrem de simplu si rapid, iar daca sunteti interesati sa instalati aplicatia pe iPhone si Android, atunci trebuie sa o faceti doar din App Store si Google Play Store, unde sunt versiunile originele, fara malware.

Cum îți faci cardul Star Forte în BT Pay? Aplici direct din app și, după ce treci prin toți pașii, îl poți obține în aproximativ 10 minute. Știai că poți face schimbul valutar între conturile tale direct din BT Pay? Asta pe lângă faptul că și contul ți-l poți deschide tot din app. Tu știi tooooot ce poți să faci direct din BT Pay? Da, poți inclusiv să îți încarci cartela SIM, la oricare dintre operatorii Orange, Vodafone sau Telekom.