Ce Nu le-a Spus Orange Clientilor despre Decizia Recenta Aplicata pentru Milioane de Romani

Orange a anuntat saptamana aceasta o decizie impresionanta, care se aplica pentru milioane de romani, dar iata ce nu le-a spus grupul de telecomunicatii.

Ce Nu Spus Orange Clientilor Decizia Recenta Aplicata Milioane Romani

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a anuntat saptamana aceasta o decizie foarte interesanta, oferind acces gratuit la vitezele 5G si 5G+ ale retelei sale pentru toti clientii din Romania, dar fara un avertisment de precautie pentru cei care nu au trafic de internet nelimitat pentru abonamentele, sau optiunile prepay, de care beneficiaza.

Orange le permite tuturor clientilor romani, care au telefoane 5G, sa navigheze pe internet la viteze de pana la 1.5 Gbps, in zonele de acoperire, iar pentru unii asta va insemna ca ar putea ramane mult mai rapid fara traficul de internet alocat in abonament/extraoptiune prepay, pentru ca vitezele mai mari pot genera consum de trafic mai mare, dintr-o varietate de motive.

Fie ca e vorba despre apeluri video la calitate mai buna, continut video la calitate mai buna, sau mai mult timp petrecut consumand continut multumita vitezelor mai bune, Orange Romania le va oferi clientilor o experienta mai buna de navigare pe internet, dar cu mentiunea ca nu se ofera si trafic nelimitat, ci doar acces gratuit la vitezele mai mari.

Orange Romania are in general intentii bune, dar cu siguranta exista multi clienti care nu au internet nelimitat in abonamente, iar din comunicatul de presa privind accesul gratuit la reteaua 5G nu reiese faptul ca ar fi oferit si internet nelimitat gratuit, asa ca e bine sa fiti atenti si la cat trafic veti consuma in aceasta perioada, pentru a nu avea cost suplimentar.

Vara aceasta, Orange aduce din nou tehnologia de top mai aproape de clienții săi rezidențiali și de business și oferă tuturor celor cu un telefon compatibil acces gratuit la cea mai rapidă rețea 5G+/5G din România, până la finalul lunii august. Fie că fac streaming, își testează aptitudinile cu jocurile momentului sau aleg să lucreze de la distanță, rețeaua 5G+ oferă clienților Orange o conexiune stabilă și cele mai bune viteze de internet mobil.