Masura Oficiala a ENGIE cu o Decizie de ULTIM MOMENT Dezvaluita Clientilor din Romania

ENGIE a anuntat o masura oficiala de ultim moment foarte importanta pentru clientii din toata Romania, ce a dezvaluit pentru noi toti acum.

Masura Oficiala ENGIE Decizie ULTIM MOMENT Dezvaluita Clientilor Romania

ENGIE, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrica si gaze naturale din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a clientilor din toat atara, faptul ca in cursul zilei de maine, 24 iunie 2024, urmeaza sa fie inchise toate magazinele sale din tara, fiind o zi libera legala, cu ocazia sarbatorii Sanzienelor.

ENGIE explica mai jos faptul ca, aproape toate centrele sale de relatii cu clientii, dar si Call Center-ul vor fi inchise in ziua de 24 iunie 2024, exceptie facand insula ENGIE din Baneasa Shopping City, care va fi deschisa, iar asta pentru ca si mall-ul va fi deschis in cursul zilei de maine, deci veti putea merge acolo.

Conform celor de la ENGIE Romania, vorbim despre o decizie bazata pe faptul ca maine este o sarbatoare legala, deci in toata tara vom vorbi despre magazine inchise, exceptie facand unele mall-uri din anumite orase mari, care vor avea program de functionare chiar si in cursul zilei de maine, asa cum s-a mai intamplat.

ENGIE Romania nu este la prima decizie de acest gen, iar asta pentru ca compania a mai respectat zilele libere legale pe care statul roman le impune, asa ca e bine sa stiti ce se intampla, in eventualitatea in care aveti nevoie sa rezolvati o problema, sau sa obtineti diverse informatii pentru serviciile de care beneficiati.

Program zi liberă legală! Centre relații clienți și Call Center: În data de 24 iunie, centrele ENGIE de relații clienți sunt închise. Excepţie face insula ENGIE din Băneasa Shopping City, care va funcţiona conform programului centrului comercial. De asemenea, serviciul de Call Center național va fi indisponibil în data menționată.

Programul normal de funcţionare va fi reluat marți, 25 iunie. Până atunci, poți folosi formularul de contact , iar un consilier îți va răspunde în cel mai scurt timp. De asemenea, informații utile cu privire la consumul sau facturile tale pot fi accesate direct în contul de client MyENGIE sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.