Noi Detalii despre Samsung GALAXY S25 Dezvaluie ce Procesor ar putea Avea

Samsung GALAXY S25 are dezvaluite noi detalii importante cu privire la procesorul pe care l-ar putea avea, iata ce informatii vin ca o mare surpriza.

Noi Detalii Samsung GALAXY S25 Dezvaluie Procesor Avea

Samsung Galaxy S25 este, cel mai probabil, la mai mult de 6 luni distanță și, totuși, am auzit deja o mulțime de scurgeri despre ce să ne așteptăm. Cel mai recent zvon care ne atrage atenția se referă la chipsetul pe care seria de smartphone-uri îl va folosi. Potrivit ZDNet Korea (prin Autoritatea Android), Samsung lucrează din greu pentru a-și pregăti propriul cip Exynos 2500 la timp pentru a fi montat într-un număr substanțial de smartphone-uri Samsung Galaxy S25 în anumite părți ale lumii.

Chipsetul Exynos 2500 va crește atât performanța, cât și eficiența, ajutând la extinderea duratei de viață a bateriei în comparație cu Exynos 2400, implementat în Samsung Galaxy S24 în unele regiuni. Cu toate acestea, Samsung se confruntă cu dificultăți în fabricarea acestuia la o scară suficient de mare în acest moment.

Mai este timp pentru ca situația să se îmbunătățească, dar Samsung ar putea fi nevoit să folosească procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, încă neanunțat, în toate telefoanele Samsung Galaxy S25 – ceva despre care se zvonește de fapt încă din martie.

Noi Detalii despre Samsung GALAXY S25 Dezvaluie ce Procesor ar putea Avea

Samsung Galaxy S24 și Samsung Galaxy S24 Plus sunt echipate cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm în SUA, Canada și China și cu procesorul Exynos 2400 de la Samsung în alte părți ale lumii. În ceea ce privește Samsung Galaxy S24 Ultra, acel telefon folosește chipsetul Snapdragon oriunde este vândut în lume. Totul a fost Snapdragon și cu telefoanele din 2023: pe Galaxy S23, Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Ultra.

În timp ce cipurile Snapdragon sunt în general considerate a fi mai puternice, diferența de performanță de zi cu zi nu este, de obicei, uriașă. Folosind și propriile cipuri Exynos, Samsung poate economisi bani și poate păstra un control mai mare asupra designului hardware.

Dacă Samsung respectă același program pe care l-a făcut anul acesta, atunci telefoanele Samsung Galaxy S25 vor fi disponibile în ianuarie 2025 – și vom afla atunci dacă Samsung a reușit să includă sau nu unele modele Exynos alături de telefoanele alimentate cu silicon Qualcomm.

Rămâne de văzut dacă Samsung va putea depăși provocările de producție pentru Exynos 2500, dar entuziasmul pentru Samsung Galaxy S25 este deja în creștere. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce îmbunătățiri vor aduce noile modele și cum se vor compara cu predecesorii lor. Cu siguranță, Samsung Galaxy S25 promite să fie unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului 2025, iar curiozitatea crește pe măsură ce apar noi informații.