Ungaria: Atacurile Oficiale ale lui Viktor Orban de ULTIM MOMENT dupa Promiterea Aderarii Romaniei la Schengen

Ungaria lanseaza prin Viktor Orban o serie de atacuri oficiale de ultim moment dupa promiterea finalizarii aderarii ROmaniei la Schengen.

Ungaria Atacurile Oficiale Viktor Orban ULTIM MOMENT Promiterea Aderarii Romaniei Schengen

Ungaria, tara care a facut recent o promisiune majora Romaniei pentru sustinerea finalizarii aderarii la Schengen, transmite prin Viktor Orban o serie de anunturi care au surprins extrem de multa lume, el criticand modelul Germaniei de gestionare a migratiei, afirmand ca tara nu mai seamana acum cu cea pe care o stia din tinerete, sau de acum 10 ani de zile.

Ungaria transmite prin Viktor Orban ca Germania „a ramas fara gust”, ca si-a pierdut organizarea si ordinea, acestea fiind inlocuite de o lume „colorata”, multiculturala, schimbata, din cauza numarului mare de migranti primiti si naturalizati, el militand pentru reducerea migratiei, ceea ce va ajuta la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, daca vor exista si masuri.

Ungaria se opune foarte mult primirii de migranti, Viktor Orban luand multe masuri care sa reduca atractivitatea tarii sale pentru migranti, iar afirmatiile impotriva Germaniei nu fac decat sa intareasca ideea ca se vor lua altele in urmatoarele luni, care ar putea ajuta intr-o masura foarte mare finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, poate in cursul anului 2024.

„Nu mai are gust, nu mai miroase ca odinioară, toată această Germania nu mai este Germania pe care ne-au dat-o ca exemplu bunicii și părinții noștri. Fiule, dacă vrei să vezi oameni harnici atunci mergi în Germania, dacă vrei să vezi muncă bine organizată în Germania, dacă vrei să vezi ordine atunci mergi acolo unde este ordine.

Germania, pe de altă parte, este o lume colorată, schimbată, multiculturală, în care migranții nu mai sunt oaspeți. Aceasta este o schimbare foarte mare. Mai degrabă, guvernele de stânga acordă cetățenie rapidă, reîntregirea familiei, oricare ar fi, sute de mii de oameni. afirma Viktor Orban.”