X

Actiunile Oficiale Telekom de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Clientilor din Toata Romania

Telekom, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a tuturor clientilor, o decizie prin care le ofera gratis acestora o serie de premii extrem de interesante, insa numai daca ei aleg sa foloseasca aplicatia MyAccount, disponibila pentru telefoanele iPhone si Android.

Telekom vorbeste pe website-ul sau despre faptul ca ne ofera gratis telefoane Samsung GALAXY S23 FE si televizoare Samsung, Telefoane iPhone 14 si Motorola Edge 50 Pro, ori chiar smartwatch-uri Samsung GALAXY Fit3 si casti wireless, iar pentru a le castiga nu trebuie sa facem chiar atat de multe, dupa cum spune si compania pe website-ul sau.

Conform informatiilor publicate de catre cei de la Telekom Romania, pentru a beneficia de aceste premii, trebuie doar sa intram in cadrul aplicatiei MyAccount, sa razuim cardul pentru a vedea ce am castigat, iar sanse suplimentare de castig ne sunt oferite daca reincarcam o cartela, platim o factura prin aplicatie si nu doar atat.

Telekom Romania explica foarte clar pe website-ul sau care sunt conditiile in baza carora ne putem bucura de premiile care ne sunt oferite in momentul de fata, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ceea ce ni se pune la dispozitie, nu trebuie decat sa ne uitam foarte atent la conditiile de participare, pentru a le respecta si a avea sansa de a castiga premiile.

Intră în aplicație, răzuiește cardul și poți câștiga un cadou în fiecare săptămână. În plus, poți primi încă un premiu dacă faci una din acțiunile de mai jos în aplicația mobilă MyAccount: Reîncărcare cartelă; Plată factură. Îți administrezi serviciile Telekom simplu și rapid, de pe telefon sau laptop: reîncarci, verifici și plătești facturi, modifici abonamente.

Fie că reîncarci sau plătești o factură pentru tine sau cineva drag, rezolvi rapid și în deplină siguranță din contul tău MyAccount. Funcția MyRepair te ajută să rezolvi deranjamente direct din aplicație sau să deschizi tichete pentru probleme tehnice avansate.

This post was last modified on iun. 24, 2024, 12:54 PM 12:54

Disqus Comments Loading...