Ce spune Oficial ELECTRICA despre Energia Livrata Milioanelor de Romani din Toata Tara

Electrica transmite o serie de informatii foarte importante privind energia livrata milioanelor de romani din toata tara, ce spune compania.

Ce spune Oficial ELECTRICA Energia Livrata Milioanelor Romani Toata Tara

Electrica, marea companie care furnizeaza energie electrica pentru aproape 4 milioane de romani in fiecare zi, a decis sa publice un anunt de informare, extrem de important, pe care nimeni nu ar trebui sa il treaca foarte usor cu vederea, iar ast apentru ca ne aduce in atentie o serie de informatii foarte importante privind activitatea sa.

Electrica explica intr-o postare de pe pagina sa de Facebook, care sunt diferentele dintre un furnizor de energie electrica si un distribuitor de energie electrica, iar asta si pentru ca grupul detine ambele tipuri de companii, una pentru furnizare si una pentru distributie, dar fiecare dintre ale are roluri complet diferite, cand vine vorba despre ceea ce livreaza clientului.

Compania care se ocupa de partea de furnizare nu este cea care distribuie efectiv energia electrica utilizatorului final, cei de la Electrica Romania spunand ca subsidiara DEER, Distributie Energie Electrica Romania, este cea care are rolul de a aduce energia electrica in casele oamenilor si e responsabila pentru rezolvarea oricarui tip de probleme.

Electrica Romania vorbeste despre aceste diferente, pentru ca ele sunt extrem de importante cand vine vorba despre felul in care romanii ar trebui sa perceapa modul in care este adusa energia electrica in casele lor in fiecare zi, pentru ca procesul in sine este unul foarte complex, care implica o varietate de companii din Romania.

Ai auzit despre distribuitorul de energie electrica si furnizorul de energie electrica. Stii ce ii deosebeste ? Distribuitorul de energie electrica detine reteaua de energie electrica, reteaua care duce energia electrica la tensiuni utilizabile catre consumatorii finali.

Furnizorul de energie electrica are numai relatii comerciale cu consumatorii, are relatii comerciale cu producatorii, transportatorii si distribuitorii de energie electrica, nu detine infrastructura, este cel care emite factura de energie electrica catre consumatorul final, iar facturarea serviciului de distributie se face prin intermediul furnizorilor de energie.