X

Formula 1: Dezvaluirea Oficiala de ULTIM MOMENT a lui Lewis Hamilton, Intrebarea care a Surprins Fanii!

Formula 1 a continuat in acest weekend cu Marele Premiu al Spaniei, iar Lewis Hamilton l-a vazut din nou pe Max Verstappen „incoronat” pentru victoria muncita, insa desigur ca dupa asta au inceput noi intrebari legate de plecarea sa la Ferrari, el fiind intrebat daca nu cumva regreta decizia de a isi parasi actuala echipa pentru o alta.

Formula 1 este deocamdata marea iubire a lui Lewis Hamilton, insa Mercedes nu este, iar la intrebarea privind existenta unui posibil regret de a pleca la Ferrari, pilotul britanic a infirmat in mod categoric vreun asemenea gand, el spunand ca desi ramane loial echipei actuale, este foarte interesat sa-si inceapa munca la echipa italiana.

Formula 1 i-a oferit lui Lewis Hamilton foarte multe sanse de a avea succes, insa la Mercedes acest lucru nu a mai fost posibil in ultimii ani, din cauza masinilor pe care compania i le-a pus la dispozitie, insa acest lucru s-ar putea schimba la Ferrari, care are o filosofie destul de diferita si ar putea avea monoposturi mult mai bune pentru el.

„Nu deloc. În primul rând, iubesc Mercedes. Sunt cu Mercedes de la 13 ani. Voi fi mereu un fan și un susținător al lui Mercedes. Treaba mea anul acesta și acum este să lucrez cât de mult pot cu echipajul pe care îl am și cu oamenii din fabrică pentru a dezvolta mașina în direcția corectă.

Meseria mea va începe anul viitor la cealaltă echipă Ferrari care cred că fac o treabă grozavă. Cred că au avut câteva curse dificile, dar să nu uităm că au avut o cursă grozavă în Monaco. Nu vă pot spune ce este în neregulă cu mașina lor.”

This post was last modified on iun. 24, 2024, 1:17 PM 13:17

Disqus Comments Loading...