X

Raportul Oficial al Germaniei cu Masurile de ULTIM MOMENT si Efectul Finalizarii Aderarii Romaniei la Schengen

Germania dezvaluie prin ministrul Nancy Faeser un raport oficial foarte important, cu masurile de ultim moment care au efect si pentru permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca in timpul Campionatului European de Fotbal 2024 au fost dispuse controale la toate granitele tarii pana in data de 19 iulie.

Germania vrea sa se asigure ca EURO 2024 se desfasoara in cele mai bune conditii, iar Nancy Faeser spune ca masurile impuse au efectul dorit, migratia fiind redusa, dar in acelasi timp au fost depistate multe persoane care au incercat sa intre ilegal in tara, deciziile acestea putand ajuta permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen.

Germania arata intregii Europe ca exista solutii pentru reducerea migratiei ilegale, ceea ce vine ca o veste excelenta pentru permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, iar asta deoarece migratia s-a dovedit a fi principala problema pentru Austria, insa germanii arata ca exista solutii, iar pe masura ce numarul migrantilor scade, sansele noastre cresc.

“În ultimele două săptămâni, au fost executate peste 400 de mandate de arestare și peste 50 de huligani au fost împiedicați să intre în țară. Acest lucru arată că este bine că verificăm și granițele cu Danemarca, țările Benelux și Franța în timpul Campionatului European. Până acum, poliția a împiedicat intrarea în țară a aproximativ 2.300 de persoane.

Cu puțin timp înainte de începerea Campionatului European de Fotbal, controalele au fost extinse la toate granițele germane la începutul lunii iunie. Pentru Poliția Federală, turneul de fotbal este cea mai mare operațiune din istoria sa, numai 22.000 de ofițeri de poliție federală sunt de serviciu în fiecare zi. Impresia mea este că fanii din toată Europa se simt foarte confortabil cu noi.”

This post was last modified on iun. 24, 2024, 11:54 AM 11:54

Disqus Comments Loading...