Notificarea Oficiala a Vodafone cu care SPARGE Tiparele, ce da GRATUIT Romanilor

Vodafone a publicat o notificare oficiala cu care sparge tiparele, iata ce a decis sa le dea gratuit romanilor si cum putem profita chiar acum.

Notificarea Oficiala Vodafone SPARGE Tiparele GRATUIT Romanilor

Vodafone, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania la ora actuala, sparge tiparele, iar asta pentru ca a decis sa le ofere romanilor ceva ce niciun alt grup de telecomunicatii nu a facut-o acum, posibilitatea de a castiga o Tesla Model X in cadrul unei campanii speciale, care este desfasurata la ora actuala in Romania, pentru cei interesati.

Vodafone ii anunta pe romani in legatura cu faptul ca, in cadrul campaniei aflate in desfasurare, da gratuit o Tesla Model X, dar si 8 telefoane Samsung GALAXY S24 Ultra, un telefon pe saptamana, daca ei aleg sa isi cumpere sau sa reinnoiasca un abonamet mobil sau fix, ori daca activeaza o cartela noua, adica nimic foarte complicat, pana la urma.

Conform celor de la Vodafone Romania, pentru a participa, este suficient sa facem una dintre aceste actiuni si vom fi in mod automat inscrisi in cadrul campaniei care este acum in derulare, deci procesul in sine este unul foarte simplu, iar oricine poate sa profite de el, daca este dornic sa faca acest lucru in momentul de fata.

Vodafone Romania stie foarte bine cat de important este sa le ofere clientilor posibilitatea de a participa la campanii de acest gen, iar asta pentru ca multi romani sunt dornici sa castige aceste tipuri de premii, asa ca merita sa avem in considerare ceea ce ne spune compania, mai ales ca totul e oferit pentru o perioada foarte limitata de timp.

Meriți o vară plină de surprize. Știai că un accesoriu nou pentru telefon, la orice abonament mobil nou sau reînnoit, îți poate aduce o Tesla Model X sau un Samsung Galaxy S24 Ultra pe săptămână ? Cumpără sau reînnoiește un abonament mobil sau fix, ori activează o ofertă la Cartelă.

Este suficient să te înscrii 1 singură dată pentru fiecare abonament mobil, cartelă, serviciu fix, abonament Wifi Instant activat pe durata campaniei. După activarea serviciilor, completează formularul de mai jos pentru înscrierea în campanie. În perioada 17 iunie – 11 august 2024, poți câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, un Samsung Galaxy S24 Ultra sau marele premiu, o mașină Tesla Model X Dual Motor.