X

Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Edi Iordănescu la EURO 2024 Inaintea Meciului cu Slovacia

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a făcut declarații pline de entuziasm și încredere înaintea meciului decisiv împotriva Slovaciei. Acesta consideră că naționala se află în fața unui moment istoric și special, cel mai important din carierele multora dintre jucători.

„Suntem în fața unui moment istoric pentru echipa națională, un moment special și cel mai important și frumos moment al carierelor noastre. Vă spun cu sinceritate că suntem gata de meci și avem încredere și entuziasm”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a subliniat că Slovacia este una dintre cele mai organizate echipe de la acest turneu, lăudând maturitatea și pregătirea adversarilor. „Pentru mine, Slovacia reprezintă una dintre cele mai organizate echipe de la acest turneu și îmi asum ce spun. I-am studiat foarte bine. E o echipă bună, matură, știe ce înseamnă un turneu final. Au și o zi în plus de odihnă, dar mâine nu mai contează asta. Alt scenariu nu vedem, vrem calificarea”, a spus Iordănescu.

Edi Iordănescu a evidențiat echilibrul echipei și obiectivul clar de a câștiga grupa. „Se vorbește, noi nu putem controla asta. Suntem echilibrați, jucăm pentru calificare. Mai mult, da, ne dorim locul unu. Am fost de la început, suntem încă acolo și ne dorim să terminăm pe locul unu. Câștigarea grupei are avantaje. Mă gândesc la zilele în plus de odihnă, dar și la adversari. Ne gândim la primul loc”, a adăugat el.

Referitor la adversari, selecționerul a punctat forța și exactitatea jocului slovac. „Slovacia e o echipă foarte echilibrată, e o forță. E o echipă foarte exactă, cu mecanisme, o echipă angrenată în joc. Leagă foarte bine jocul și sunt 3-4 jucători care e clar că reprezintă piloni. Am văzut date statistice care m-au impresionat, dar nu m-au surprins. Cu siguranță că va fi lupta puterii mentale”, a concluzionat Iordănescu.

Meciul de mâine este așteptat cu nerăbdare de fani și jucători deopotrivă, fiind un test major pentru naționala României în drumul către succesul internațional. Toți ochii sunt ațintiți asupra echipei, în speranța unei victorii istorice care să asigure calificarea.

This post was last modified on iun. 26, 2024, 10:52 AM 10:52

Disqus Comments Loading...