Formula 1: ce Spune Seful Mercedes despre Lewis Hamilton dupa Reusita din Spania

Formula 1 are dezvaluit astazi ceea ce spune seful Mercedes despre Lewis Hamilton dupa reusita sa din Spania, iata ce a declarat Toto Wolff.

Formula 1 ce Spune Seful Mercedes Lewis Hamilton Reusita Spania

Formula 1 il are din nou pe Lewis Hamilton in centrul atentiei, dupa ce seful echipei Mercedes, Toto Wolff, a vorbit despre o serie de teorii ale conspiratiei, care il vizeaza pep ilotul britanic, dupa ce au aparut inforamtii conform carora o serie de email-uri interne ar fi fost accesate de catre hackeri, dar totul s-a dovedit a fi complet ireal.

Formula 1 este mai mereu in centrul unor teorii ale conspiratiei, insa Toto Wolff spune ca nu are respect pentru nimeni care le propaga, laudandu-l in schimb pe Lewis Hamilton pentru pozitionarea pe podium in urma Marelui Premiu al Spaniei, o realizare foarte importanta reusita de catre britanic, dupa o foarte lunga perioada de asteptare.

Formula 1 nu a fost prea „darnica” cu Lewis Hamilton in ultimii ani, insa Toto Wolff afirma ca exista intotdeauna rivalitati intre piloti, atat cei de la echipe diferite, cat si intre cei din cadrul Mercedes, insa el spune ca pilotii trebuie sa fie respectuosi intre ei, iar in echipa trebuie sa existe transparenta, pentru ca in final prioritate sa aiba obtinerea de victorii in echipa.

„Acesti teoreticieni ai conspiratiei nu ii respect pentru ca nu au creier. Vrem mașina care câștigă curse și campionate și cine nu o primește ar trebui să urmărească un alt sport. Dar e bine să vezi că are un weekend grozav pentru că a trecut ceva timp de la ultima victorie, iar astăzi strategia a fost în favoarea lui.

Mă bucur că avem acel podium, pentru că a trecut ceva timp. Întotdeauna va exista o rivalitate între doi piloți, mai ales când cardul devine capabil să câștige și este normal. Dar cei doi sunt foarte respectuosi unul cu celălalt.”