Hotararea Oficiala a BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT cu Masura in Plina Vara in Romania

BANCA Transilvania anunta in mod oficial o hotarare importanta, de ultim moment, luata in plina vara in Romania, iata ce spune institutia financiara.

Hotararea Oficiala BANCA Transilvania ULTIM MOMENT Masura Plina Vara Romania

BANCA Transilvania, de departe cea mai mare banca comerciala din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia romanilor o hotarare oficiala de ultim moment, cu o masura luata in plina vara, iar asta pentru ca vorbim despre decizia bancii de a lansa o campanie speciala cu oferte pentru romani.

BANCA Transilvania explica in cadrul website-ului sau ce fel de oferte speciale sunt disponibile chiar din acest moment, iar asta pentru ca vorbim despre extrem de multe promotii foarte bune, care n-ar trebui sa fie trecute cu vederea, fiind oferite pentru o perioada limitata de timp, deci merita sa profitam de ele.

Conform celor de la BANCA Transilvania, vorbim despre promotii speciale la carduri de debit si de credit, la credite de toate felurile, la leasing pentru automobile si nu doar atat, promotiile fiind disponibile pentru o perioada de doar 10 zile, conform informatiilor pe care le-a publicat banca pe website.

BANCA Transilvania stie foarte bine ca exista multi romani dornici sa profite de oferte de acest gen, asa ca de aceea ni le pune la dispozitie, iar daca erati interesati sa profitati de asa ceva, acum este momentul, inainte ca promotiile sa dispara complet din cadrul website-ului, ceea ce se va intampla peste 10 zile.

Orice planuri ai avea pentru vara asta, hai cu noi să faci! O călătorie în jurul verii și să te bucuri de 10 zile pline de oferte. Vara asta alegi mobila la noua casă sau ești cu ochii pe zboruri last minute? Sau poate dai o șansă cursului de gătit, printre festivaluri și trip-uri spontane? Indiferent de planurile tale, ai 10 zile să faci un tur complet al super ofertelor.