X

Actiunile Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Marcel Ciolacu Anuntate pentru Milioane dintre Romani

Marcel Ciolacu anunta ca, in cadrul ședinței liderilor social-democrați europeni (PES) de la Bruxelles, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a discutat cu șefii de stat și de guvern din Europa despre mesajul puternic transmis de români pentru o Uniune Europeană mai solidară, care să își respecte toți cetățenii.

“Familia noastră politică europeană urmează să fie reprezentată mult mai bine în viitoarea structură de conducere a UE și vom continua să depunem toate eforturile necesare pentru ca vocea României să fie ascultată,” a declarat Marcel Ciolacu. El a subliniat că în interiorul PES, PSD este un partid respectat și influent, capabil să reprezinte cu forță și profesionalism interesele românilor.

Marcel Ciolacu, in ceea ce privește politica internă, a adresat o serie de probleme legate de coaliția de guvernare din România. El a remarcat că, deși nu a fost stabilită încă o ședință de coaliție, este evident că Partidul Național Liberal (PNL) dorește să schimbe regulile jocului.

“Nu am stabilit încă să avem o ședință de coaliție. Este evident că PNL dorește să schimbe regulile jocului. Dacă decizia lor rămâne aceeași, nu are rost să facem o ședință a coaliției,” a spus Marcel Ciolacu. El a explicat că a propus inițial data de 1 septembrie pentru alegeri, urmată de propunerea lui Nicolae Ciucă pentru 15 septembrie, iar acum aceeași persoană a propus 29 septembrie, dar se dorește din nou o altă dată.

Marcel Ciolacu a fost ferm în declarațiile sale privind integritatea și onoarea în politică. “Abordarea mea de președinte al PSD este una foarte clară, dânșii nu și-au ținut cuvântul dat. Poate trebuie să înțelegem că onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este și în discuțiile în cadrul coaliției,” a afirmat el.

Liderul PSD a subliniat, de asemenea, necesitatea unei schimbări fundamentale în politica românească, subliniind că România nu mai are Miliție, ci Poliție, și că politicienii trebuie să se schimbe și ei pentru a fi respectați. “România s-a schimbat pe fond și noi, politicienii, dacă dorim să fim respectați, trebuie să ne schimbăm și noi,” a concluzionat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu cu aceste declarații subliniază angajamentul partidului său pentru o politică onestă și transparentă atât pe plan intern, cât și în contextul european, reafirmând rolul important pe care România îl joacă în familia social-democrată europeană.

This post was last modified on iun. 27, 2024, 11:17 PM 23:17

Disqus Comments Loading...