Legea Oficiala a Germaniei cu Masuri Radicale de ULTIM MOMENT care Permit Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Germania anunta o lege oficiala de ultim moment, cu masuri radicale care vor permite finalizarea aderarii Romaniei la Schengen mai repede.

Legea Oficiala Germaniei Masuri Radicale ULTIM MOMENT permit Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen

Germania dezvaluie in mod oficial o serie de noi reguli extrem de dure, o noua lege de ultim moment, anuntata de catre ministrul de interne Nancy Faeser, fiind pregatita pentru a facilita deportarile mai rapide a extremistilor care incita la acte de terorism, iar asta va permite finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, poate chiar in 2024.

Germania este gata sa deporteze migrantii doar daca incurajeaza comiterea de acte de terorism, fara a fi nevoie de o condamnare in instanta pentru ca procedura sa fie dusa la final, ceea ce reprezinta o schimbare majora fata de situatia actuala, insa asta va descuraja intr-o buna masura si migratia ilegala, ceea ce va ajuta aderarea Romaniei la Schengen.

Germania incearca sa reduca actele de violenta si terorism pe teritoriul sau, intr-o perioada in care acestea sunt in crestere, iar masurile mai dure vor avea efectul dorit, in timp, permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen fiind ajutata extrem de mult de reducerea numarului de migranti ilegali care intra in Uniunea Europeana in fiecare an.

„Brutalizarea pe internet alimentează, de asemenea, un climat de violență care poate încuraja extremiștii să comită noi acte de violență. Oricine nu deține un pașaport german și gloriifică actele teroriste aici trebuie – ori de câte ori este posibil – să fie expulzat și deportat. De aceea, acum sunt create instrumente juridice mai stricte pentru străini.

Oricine gloriifică actele teroriste ar trebui să poată fi deportat în viitor fără a fi condamnat pentru o infracțiune. Un interes deosebit de serios în deportare ar trebui să fie asumat în viitor atunci când se acceptă o singură infracțiune teroristă sau se promovează, fără a fi necesară o condamnare penală.”