X

Solutia de ULTIM MOMENT a Crizei Oficiale din Germania, care Ajuta Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Germania are prezentata o solutie de ultim moment pentru criza oficiala cu care se confrunta tara in momentul de fata, partidul CDU, care a castigat alegerile europarlamentare, vorbind despre deportarile de migranti catre tari terte, daca nu primesc azil, ceea ce va facilita permiterea aderarii Romaniei la Schengen, chiar mai repede decat ne asteptam.

Germania discuta de ceva vreme despre implementarea unei legislatii in baza careia statul sa poata deporta migranti catre tari terte, iar apoi ei sa ajunga eventual in alte locatii, cum ar fi Siria si Afganistan, care nu sunt considerate tari sigure, deci catre care nu pot fi deportati oamenii, dar daca legea se adopta, finalizarea aderarii Romaniei la Schengen poate fi grabita.

Germania ar fi primit aproape 2 milioane de migranti doar in ultimii 2 ani de zile, ceea ce pune o presiune uriasa pe tara, cheltuindu-se aproape 50 de miliarde de euro anual cu sustinerea oamenilor, iar statul vrea sa se reduca aceasta povara cu solutia tarilor terte, iar finalizarea Romaniei la Schengen ar putea fi un efect derivat, dar benefic noua.

“Ne confruntăm cu o criză gravă a migrației aici, în Germania. În ultimii doi ani, acest lucru ne-a făcut să acceptăm aproximativ 600.000 de solicitanți de azil, precum și 1,1 milioane de persoane care au fugit din Ucraina. Acestea au adus statul în pragul capacității sale. Ne dorim umanitate și ordine printr-un concept de țări terțe sigure.

Nu vrem ca bandele de contrabandişti să decidă cine se refugiază în Germania, ci mai degrabă statul. Dorim să îi protejăm pe cei vulnerabili și să ne asigurăm că infrastructura și capacitățile societății noastre nu sunt depășite. Oamenii trebuie, de asemenea, să fie primiți cu demnitate și bine integrați.”

This post was last modified on iun. 27, 2024, 6:59 PM 18:59

Disqus Comments Loading...