Anunturile Oficiale de la Karl Nehammer, Masuri Decisive de ULTIM MOMENT pentru Aderarea Romaniei la Schengen

Karl Nehammer a facut o serie de anunturi oficiale cu masuri decisive de ultim moment, care vor ajuta la aderarea Romaniei la Schengen chiar acum.

Anunturile Oficiale Karl Nehammer Masuri Decisive ULTIM MOMENT Aderarea Romaniei Schengen

Karl Nehammer transmite in mod oficial o serie de anunturi cu privire la masurile decisive de ultim moment care trebuie sa fie luate pentru reducerea migratiei la nivel european, dar vorbeste si despre realizarile Austriei cu privire la problema migratiei, ele ajutand finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, ceea ce este o veste buna.

Karl Nehammer explica mai jos ca masurile importante luate in ultimul an, au permis reducerea migratiei ilegale prin Ungaria cu nu mai putin de 93%, desi 80% dintre migranti veneau de acolo in 2023, rezultate bune fiind obtinute si in urma unei cooperari cu Serbia, iar aceste decizii sunt foarte benefice pentru procesul de finalizare a aderarii Romaniei la Schengen.

Karl Nehammer cere totusi masuri decisive pentru incheierea de parteneriate cu Turcia, Libanul, Marocul, Egiptul, Tunisia si Libia pentru returnarea migrantilor ilegali care nu primesc azil, dar si stabilizarea Africii de Nord, toate aceste masuri urmand a sustine finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, daca vor si fi puse in aplicare rapid.

“Acum ne-am extins intens cooperarea cu Ungaria. Balcanii de Vest sunt un partener de securitate foarte important. Austria a primit o presiune masivă de migrație din partea maghiară, deoarece aproape 80% din traversările de anul trecut au venit doar prin Ungaria. Acum am redus asta cu 93 la sută pentru că am lansat o operațiune comună de poliție.

De asemenea, ne-am intensificat cooperarea cu Serbia. Acest lucru a condus la o reducere suplimentară a trecerilor ilegale de frontieră. Este nevoie de gândire în rețea. Deci avem nevoie de parteneri dincolo de granița europeană. Sunt necesare acorduri cu Turcia, cu Libanul, cu Marocul, Egiptul, Tunisia, dar și cu Libia. Dar trebuie să stabilizăm Africa de Nord.”