Formula 1: Secretele Dezvaluite Oficial de Lewis Hamilton, Mesajele de ULTIM MOMENT ale Pilotului Britanic

Formula 1 are dezvaluite in mod oficial o serie de secrete importante, iata ce mesaje de ultim moment transmite Lewis Hamilton pentru lume.

Formula 1 Secretele Dezvaluite Oficial Lewis Hamilton Mesajele ULTIM MOMENT Pilotului Britanic

Formula 1 este un sport foarte complex, in cadrul caruia talentul pilotilor este doar unul dintre elementele care duce la castigarea curselor, iar Lewis Hamilton stie acest lucru si vorbeste in mod oficial despre ceea ce face Mercedes pentru a-l ajuta sa castige, analizarea parcursului sau pe circuit in fiecare runda, fiind unul dintre elemente.

Formula 1 impune des modificari pentru masini, iar Lewis Hamilton spune ca Mercedes cauta in mod constant solutiipentru a deveni mai buna, pentru a oferi masini mai rapide pilotilor si a castiga curse, britanicul incercand sa arate lumii intregi ce inseamna tot ceea ce se intampla intre curse si cum actioneaza echipele pentru a deveni mai bune.

Formula 1 impune foarte multe teste facute de catre echipe pentru a indeplini cererile pilotilor in materie de performante pentru masini, iar Lewis Hamilton afirma ca de cele mai multe ori este nevoie de timp pentru ca multe dintre modificari sa isi faca efectele resimtite, ceva ce detaliaza mai jos pentru toti fanii sai si ai Mercedes.

“Am efectuat o analiză amplă și am solicitat o mulțime de informații echipei despre cum ne putem îmbunătăți, în special în ceea ce privește anvelopele. Lucrăm continuu pentru a ne îmbunătăți procesele de la o sesiune la alta. Calificarea aduce unele schimbări, pe măsură ce mașina devine mai ușoară și ne bazăm mai mult pe DRS.

Numai timpul ne va spune, dar cred că am făcut o descoperire și acum trebuie să construim pe deasupra. Cred că este o combinație a ambelor. Aerodinamica mașinii este mai sensibilă și necesită un echilibru delicat între aspectele mecanice și aerodinamice, mai ales la trecerea de la viteze mari la viteze reduse.”