Actiunile Orange Oficiale, ce da GRATUIT Milioanelor de Clienti din Toata Romania

Orange anunta actiunile oficiale de ultim moment pentru milioane de clienti, ce da gratuit chiar acum si cat de mult conteaza pentru multa lume.

Actiunile Orange Oficiale GRATUIT Milioanelor Clienti Toata Romania

Orange, de departe cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a romanilor, masurile pe care le-a luat pentru a dezvalui ceea ce ofera gratuit pentru milioane de clienti din toata tara, o decizie despre care trebuie sa stie foarte multa lume chiar acum.

Orange explica mai jos ca, daca sunteti interesati de premiile oferite gratuit de catre companie, atunci ar trebui sa va uitati cu atentie la campania Pinata Party, care se desfasoara in cadrul My Orange, la ea putand participa oricare dintre clientii care isi platesc facturi, reincarca cartele, activeaza optiuni, etc.

Printre premiile pe care Orange Romania le ofera clientilor din toata Romania se numara smartwatch-uri de la Samsung, rucsacuri Swiss Peak sau casti Urban Vitamin, astfel ca aveti motive serioase sa nu ignorati aceasta promotie speciala pe care grupul de telecomunicatii ne-o ofera pentru o perioada limitata de timp.

Orange Romania stie sa le ofere romanilor premii interesante pentru a-i convinge sa participe la campanii de acest gen, asa ca merita sa le avem in vedere, chiar daca ele sunt disponibile doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca nu ratati aceasta ocazie pentru a castiga premiile grozave.

Acum poți revendica, cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor, premii cu beneficii bonus pentru abonamentul tău Orange sau cartela ta PrePay. Adună minimum 1.000 de puncte și poți câștiga prin tragere la sorți super premii: 5 ceasuri Samsung Galaxy Watch6 Classic, 47mm, LTE, Black, 25 rucsacuri Swiss Peak AWARE™ RPET 15.6′ și 20 căști Urban Vitamin Cupertino RCS plastic ANC.

Descoperă toate premiile instant pe care le poți câștiga sau pe care le poți revendica cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor. Acțiunile pe care le faci în aplicația My Orange sunt răsplătite. Cu Pinata Party câștigi premii fun la alegere. Iată ce pași trebuie să urmezi.