Anunturile Oficiale BANCA Transilvania cu Masuri de ULTIM MOMENT ce Trebuie Luate de Clientii Romani

BANCA Transilvania face o serie de anunturi oficiale cu masuri de ultim moment ce trebuie luate de clientii romani, ce este adus in atentia noastra.

Anunturile Oficiale BANCA Transilvania Masuri ULTIM MOMENT Trebuie Luate Clientii Romani

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari institutii financiare din Romania si una dintre cele mai mari banci din Europa, le aduce in imediata atentie clientilor o serie de masuri de ultim moment pe care ei trebuie sa le ia, daca intentioneaza sa mearga intr-un concediu in perioada urmatoare, indiferent unde.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos, intr-o prima faza, despre cardurile virtuale, care pot fi folosite pentru plati oriunde in lume, sau online, ele inlocuind cardurile fizice, astfel incat atunci cand le folosim, daca se fura datele lor de autorizare, putem sa le anulam rapid fara a ne fi furati banii.

Mai mult decat atat, BANCA Transilvania ofera mai jos si o serie de recomandari foarte importante cu privire la asigurarile pe care ar trebui sa le facem inainte de a pleca intr-o calatorie, astfel incat sa acoperim multe dintre problemele cu care ne-am putea confrunta, indiferent oriunde in lume am merge.

BANCA Transilvania ne ofera posibilitatea de a face atat carduri virtuale, cat si asigurari de calatorie, direct din cadrul aplicatiei BT Pay, astfel incat sa bucuram de un invel ridicat de siguranta in momentul in care ne mergem oriunde in lume, astfel incat sa nu avem probleme foarte mari, oriunde mergem.

Ce e un card virtual ? E ca orice alt card de debit, numai că îl vezi instant în BT Pay și îl folosești direct din app. Nu îl primești și fizic. Îl poți face atât în euro, cât și în lei. Cel în euro e perfect pentru călătoriile în străinătate. În plus, pe lângă siguranța că plățile tale se fac rapid și sigur, poți alege dintr-o varietate de design-uri animate – deci îl alegi pe cel care te reprezintă cel mai bine.

Asigurarea de călătorie sigur știi ce e, dar ce acoperă ? Asistență și cheltuieli medicale de urgență; Storno: îți poți recupera banii în caz de anulare a călătoriei; Întârzierea/pierderea bagajelor sau a cursei aeriene; Întreruperea/extinderea călătoriei; Pierderea/furtul documentelor; Are inclusiv componentă pentru sporturile de sezon.