Austria si Italia iau Masuri Oficiale de ULTIM MOMENT ce Ajuta Permiterea Finalizarii Aderarii Romaniei la Schengen

Austria si Italia iau impreuna masuri oficiale de ultim moment, care vor ajuta permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, ce spune Karl Nehammer.

Austria Italia Masuri Oficiale ULTIM MOMENT Ajuta Permiterea Finalizarii Aderarii Romaniei Schengen

Austria si Italia iau impreuna masuri oficiale de ultim moment, Karl Nehammer confirmand faptul ca incearca sa puna in aplicare ceea ce face Giorgia Meloni in momentul de fata in materie de prevenire a migratiei in masa, prin transferarea procedurilor de verificare in tari terte, asta ajutand permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen.

Austria si Italia colaboreaza de foarte multa vreme pentru a reduce migratia ilegala pe teritoriile proprii, Karl Nehammer si Giorgia Meloni reusind sa convinga Comisia Europeana sa incheie acorduri cu tari terte pentru deporta migranti mai rapid, dar acum se vrea si procesarea cererilor de azil acolo, iar aderarea Romaniei la Schengen poate fi ajutata masiv.

Austria si italia colaboreaza de foarte multa vreme pentru a isi atinge obiectivele, iar Karl Nehammer spune ca atentia trebuie indreptata spre Africa acum, asa cum spune si Giorgia Meloni, reducand numarul de migranti care vin de acolo, va reduce si numarul cererilor de azil, deci veto-ul pentru permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen ar putea disparea.

“Dar trebuie să stabilizăm Africa de Nord. Dacă stabilizăm Africa de Nord, presiunea va fi redusă. Și dacă ar fi să creăm proceduri de azil în Africa de Nord, atunci am distruge modelul de afaceri al crimei organizate. Apoi, decesele din Marea Mediterană încetează pentru că contrabandiştii nu-şi pot îndeplini promisiunea.

De aceea, prim-ministrul Giorgia Meloni este acum important în Italia, deoarece acum face următorul pas pentru a efectua procedurile de azil în Albania. De asemenea, suntem în contact bun cu Marea Britanie, care dorește și ea să urmeze acest drum. Procedurile de azil în țările terțe pot fi efectuate numai împreună. afirma cancelarul Austriei, Karl Nehammer.”