X

Formula 1: PROBLEMELE Oficiale pentru Lewis Hamilton si Anuntul de ULTIM MOMENT al Mercedes

Formula 1 i-a provocat o noua cursa de calificare frustranta lui Lewis Hamilton, iar asta pentru ca pilotul britanic s-a confruntat cu probleme serioase in Austria, reusind sa se plaseze doar pe locul 6 in cursele de calificare, ceea ce l-a nemultumit profund, asa cum era de asteptat, el dand vina si pe masura oferita de Mercedes.

Formula 1 il tine pe Max Verstappen in prim-plan, el reudind sa se plaseze pe primul loc in cursa de calificare, insa Lewis Hamilton s-a plans iar de masina Mercedes, care nu i-ar fi oferit ceea ce avea nevoie in materie de performante pentru o plasare buna, astfel ca a avut o pozitionare foarte proasta din nou, ceea ce vine ca o mare dezamagire pentru pilot.

Formula 1 l-a dezamagit nu doar pe Lewis Hamilton in weekend, Mercedes fiind deasemenea destul de convinsa de faptul ca weekend-ul nu va fi unul prea bun pentru pilotul britanic, directorul echipei afirmand ca in cursele de calificare britanicul a avut probleme nu doar din cauza masinii, iar asta i-a adus pozitionarea proasta, sansele de a castiga Marele Premiu fiind mici.

“Întreaga sesiune a fost destul de dezastruoasă din punctul meu de vedere. Ce pot sa spun ? Practica s-a simțit bine, mașina s-a simțit în general bine. Nu cred că am avut ritmul să fim în pole, dar… Da, ture foarte proaste – fiecare dintre ele.

Nu cred că depășirea este ca mega aici, dar vom da tot ce putem. De obicei, nu este o cursă atât de plină de evenimente, așa că cred că accentul se va concentra în principal pe obținerea unei calificări mai bune mâine. a afirmat Lewis Hamilton dupa cursele de calificare din Austria.”

This post was last modified on iun. 29, 2024, 1:15 PM 13:15

Disqus Comments Loading...