Ungaria: Politica Oficiala a lui Viktor Orban cu Masuri de ULTIM MOMENT Permitand Aderarea Romaniei la Schengen

Ungaria anunta politica oficiala a lui VIktor Orban cu masuri de ultim moment permitand finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, ce decizii se iau.

Ungaria Politica Oficiala Viktor Orban Masuri ULTIM MOMENT Permitand Aderarea Romaniei Schengen

Ungaria dezvaluie prin Viktor Orban politica sa oficiala cu masuri de ultim moment pentru problema majora cu care se confrunta Uniunea Europeana in momentul de fata, migratia, iar asta deoarece premierul de la Budapesta face o prioritate din reducerea ei in urmatoarele 6 luni, permitand finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, daca practica este adoptata la nivelul UE.

Ungaria a decis sa puna in aplicare o serie de politici “speciale” cu privire la migratie, impiedicand intrarea in tara sa fara analiza documentelor migrantilor in tari terte, adica exact ceea ce vor sa faca Germania, italia, Franta, etc, acum, reducandu-se migratia regulata, dar si cea ilegala, iar continuarea practicii va ajuta la permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen.

Ungaria ramane una dintre tarile care au cele mai dure politici de migratie din Europa, Viktor Orban spunand ca migratia in masa afecteaza negativ tarile care primesc migranti in numere foarte mari, iar el vrea sa extinda la nivel european politica de analiza a documentelor migrantilor in tari terte, ceea ce in final va ajuta si permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen.

“Orbán a subliniat că Ungaria a creat deja hotspot-uri externe, centre în afara Ungariei, unde sunt examinate cererile de azil. Dacă migranții vor să vină în Ungaria, trebuie să contacteze mai întâi o ambasadă a Ungariei, de exemplu în capitala sârbă, Belgrad. Toate actele sunt verificate acolo.

Migranții pot intra doar dacă autoritățile maghiare dau undă verde. Altfel nu. Să așteptăm și să vedem cum va arăta societatea germană sau franceză peste 10, 15 sau 20 de ani. Dacă acest lucru se dovedește a fi pozitiv, ungurii se pot gândi și la asta. a declarat premierul Ungariei, Viktor Orban.”