X

Actiunile Oficiale DIGI Mobil cu Masuri de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Romani

DIGi Mobil, al treilea cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a decis sa publice o informare oficiala de ultim moment, cu informatii despre care foarte multi clienti nu au stiut, iar asta pentru ca multumita investitiilor importante din ultima perioada, compania a reusit sa-si extinda substantial acoperirea 5G la nivelul intregii tari.

DIGI Mobil vorbeste mai jos despre faptul ca, investitiile substantiale in dezvoltarea infrastructurii 5G, i-au permis companiei DIGI Romania sa ajunga la acoperire in 35 de orase din toata tara, o crestere substantiala fata de perioada similara a anului trecut, aceasta fiind o confirmare clara a intentiilor companiei de a furniza servicii de calitate romanilor.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la DIGI Mobil au facut o pauza in investitii in primii ani ai pandemiei de Coronavirus, partial din cauza instabilitatii economice, partial din cauza problemelor legate de permiterea folosirii echipamentelor Huawei in retelele de telecomunicatii din Romania, insa acum continua sa-si duca mai departe planurile oficiale.

DIGI Mobil are publica si lista tuturor celor 35 de orase din Romania in cadrul carora exista acoperire 5G in momentul de fata si puteti vedea ca nu toate sunt municipii resedinta de judet, cei de la DIGI Romania concentrandu-se si pe orase mai mici, dar in viitor vor avea acoperire mult mai mare, pe masura ce investitiile vor continua si se vor materializa.

DIGI | RCS & RDS a investit în ultima perioadă în dezvoltarea infrastructurii 5G, care a devenit disponibilă în peste 35 de oraşe din ţară. Comandă unul dintre terminalele compatibile cu tehnologiile 5G, VoLTE și VoWiFi.

În rețeaua de telefonie mobilă DIGI, tehnologia 5G este acum disponibilă în următoarele orașe: București, Satu Mare, Oradea, Arad, Timișoara, Reșița, Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Pitești, Târgoviște, Deva, Hunedoara, Sibiu, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Bistrița, Baia Mare, Iași, Brașov, Poiana Brașov, Bușteni, Sinaia, Predeal, Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Lugoj, Mediaș, Sighetu Marmației, Craiova, Caracal, Corabia, Băilești, Orșova, Caransebeș, Zalău, Petroșani, Sibiu.Constanța, Mamaia, Năvodari.

This post was last modified on iun. 30, 2024, 12:01 PM 12:01

Disqus Comments Loading...