X

Proiectele Oficiale de ULTIM MOMENT pe care Stefan Radu-Oprea le Aduce in Atentia Imediata a Romanilor

Stefan Radu-Oprea, ministrul Economiei, a subliniat astăzi importanța dezvoltării și producției locale de soluții și produse de înaltă tehnologie în România. În cadrul unei prezentări impresionante, Constantin Pintilie, fondatorul și directorul general al BlueSpace Technology, a demonstrat că viziunea sa de a crea inovație la nivel local este deja o realitate palpabilă.

„Viziunea companiei noastre este de a dezvolta și produce local, în România, soluții și produse de înaltă tehnologie și inovație,” a declarat Pintilie la începutul prezentării sale. Echipa profesionistă și determinată de la BlueSpace Technology a reușit să depășească așteptările ministrului și ale altor participanți prin realizările sale deosebite.

Stefan Radu-Oprea spune ca printre proiectele remarcabile dezvoltate de BlueSpace Technology se numără o dronă complet produsă în România și VLAH, un vehicul blindat inovator, al cărui prototip este deja în lucru. De asemenea, compania a proiectat și arme antidrone, echipamente Tempest și dispozitive pentru războiul electronic, toate aceste produse fiind înregistrate ca proprietate intelectuală în România.

„Am discutat și despre cum putem transforma cercetarea și dezvoltarea în produse industriale concrete, nu doar în maldăre de hârtii, și despre transferul de tehnologie către companiile cu capital privat, un proces ce va fi facilitat de noua lege a cooperării industriale,” a adăugat Stefan Radu-Oprea.

Stefan Radu-Oprea aduce in imediata atentie a milioane de romani din intreaga tara, faptul că industria națională de apărare trebuie să evolueze într-un ecosistem în care companiile să colaboreze eficient, indiferent de natura capitalului – privat sau de stat.

„Viziunea care ne unește este: PRODUCEM ÎN ROMÂNIA!” a concluzionat Stefan Radu-Oprea, reafirmând angajamentul guvernului de a sprijini și de a promova inovația și producția locală de înaltă tehnologie.

Stefan Radu-Oprea aduce in atentie compania BlueSpace Technology deoarece se conturează astfel ca un exemplu strălucit de inovație și determinare, demonstrând că România are potențialul de a deveni un lider în domeniul tehnologic la nivel european și global.

This post was last modified on iun. 30, 2024, 10:58 AM 10:58

Disqus Comments Loading...