Comunicarea Oficiala BCR Romania cu Recomandari de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

BCR Romania a publicat o comunicare oficiala cu o serie de explicatii importante pentru clientii din Romania, ce transmite banca oamenilor.

BCR Romana Explicatiile Oficiale IMPORTANTE Clientii Romani Pilonul 3 Pensii

BCR România vine cu vești bune pentru toți cei care doresc să își securizeze un viitor financiar stabil și liniștit. Poți majora oricând contribuția la Pilonul 3, o soluție flexibilă și avantajoasă pentru economisirea în vederea pensiei. Este simplu să îți ajustezi contribuția lunară într-un mod care să se potrivească cu nevoile și posibilitățile tale financiare din momentul respectiv.

Începi cu o sumă inițială minimă de doar 35 lei pentru FPF BCR PLUS, iar pe măsură ce veniturile tale cresc, poți majora contribuția până la un maxim de 15% din veniturile salariale brute ori asimilate acestora. Știai că îți poți majora oricând contribuția la Pilonul 3? Aceasta este una dintre cele mai mari avantaje ale acestui sistem de economisire.

Mai mult decât atât, BCR România îți permite să reluați sau să suspendați contribuțiile oricând, fără penalități. Sumele acumulate rămân în siguranță și continuă să lucreze pentru tine. Cu doar 162 lei pe lună, adică o contribuție optimă din punct de vedere fiscal, vei avea parte de un venit în plus garantat la pensie, indiferent cum evoluează piețele financiare. Suma totală cuvenită va reprezenta cel puțin suma contribuțiilor nete minus comisioanele de administrare, conform prospectului schemei de pensii FPF BCR PLUS.

Comunicarea Oficiala BCR Romania cu Recomandari de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

Știai că îți poți majora oricând contribuția la Pilonul 3 și să beneficiezi de avantaje fiscale semnificative? Contribuțiile la pensia facultativă sunt scutite de la plata impozitului pe venitul din salarii de 10%, în limita a 400 de euro pe an (circa 162 lei pe lună). Pentru a te asigura că beneficiezi de aceste avantaje fiscale, fă plata contribuției prin intermediul angajatorului tău.

Un alt avantaj important este protecția financiară pe care o oferă. Banii de pensie sunt destinați viitorului și vei intra în posesia lor doar după vârsta de 60 de ani, conform legii. Astfel, ești protejat de cumpărături impulsive și poți asigura o stabilitate financiară pe termen lung.

În plus, banii de pensie sunt proprietatea ta și, în cazul unui eveniment nefericit, nu se pierd, ci se moștenesc, în condițiile legii. Știai că îți poți majora oricând contribuția la Pilonul 3 pentru a asigura un viitor mai bun pentru tine și pentru cei dragi?

BCR România îți oferă toate motivele să îți ajustezi contribuția la Pilonul 3. Profită de această oportunitate și începe să construiești un viitor financiar sigur și stabil. Știai că îți poți majora oricând contribuția la Pilonul 3? Acum este momentul să iei decizia corectă pentru tine și pentru viitorul tău.