X

Formula 1: Lewis Hamilton Recunoaste DEZASTRUL, Anuntul de ULTIM MOMENT dupa Esecul din Austria

Formula 1 i-a provocat noi probleme lui Lewis Hamilton in cursul acestui weekend, iar sata pentru ca pilotul britanic a recunoscut dezastrul din Marele Premiu al Austriei, acolo unde a obtinut un rezultat foarte slab, in timp ce coechipierul sau de la Mercedes, George Russell, a fost declarat castigator, in urma unor incidente de pe pista.

Formula 1 i-a adus echipei Mercedes o noua victorie in acest sezon, insa Lewis Hamilton a avut din nou parte de probleme, la fel ca si Max Verstappen, el nereusind sa termine cursa pe podium, dar macar a reusit sa o termine chiar in fata rivalului sau olandez, ceea ce ar trebui sa fie o usoara consolare, in ciuda esecului serios.

Formula 1 continua sa-i aduca mai multa nesatisfactie, decat satisfactie, lui Lewis Hamilton, iar asta pentru ca pilotul nu reuseste sa mai castige vreo cursa, in ciuda imbunatatirilor pe care Mercedes le tot face pentru masinile sale, asa ca ramane de vazut cum se vor mai desfasura celelalte curse in viitor, pentru ca acum situatia e complicata.

“A fost destul de șocant. Dar sunt foarte fericit pentru echipă, toți cei din fabrică au muncit atât de mult pentru a obține un astfel de rezultat. Felicitari mari echipei si lui George. Bine meritat. Eu, am fost destul de rahat tot weekendul. Nu din lipsă de încercare, ci doar în general lent.

Avem puncte bune. Nu sunt chiar foarte sigur. Cred că la Virajul 1 a fost ceva deteriorat. Apoi podeaua mea s-a prăbușit, nu știu când am avut paguba. Din partea mea, nu este total diferit. Dar puteți vedea că George se descurcă foarte bine. A câștigat deja un mare premiu, așa că este enorm.”

This post was last modified on iul. 3, 2024, 12:06 AM 00:06

Disqus Comments Loading...