Masura Oficiala ELECTRICA de ULTIM MOMENT in Atentia a Milioane de Clienti Romani

ELECTRICA aduce in atentia a milioane de romani o masura foarte importanta pe care o pune in aplicare, ce decizie oficiala a luat compania acum.

Ghidul Oficial ELECTRICA ULTIM MOMENT Romanii Schimba Furnizorul Energie

ELECTRICA, de departe cel mai mare furnizor si distribuitor de energie electrica in 19 judete din Romania la ora actuala, inclusiv prin subsidiarele grupului, a publicat un anunt oficial foarte important despre care trebuie sa stie clientii, el incluzand un ghid care poate fi folosit de catre acestia, la nevoie.

ELECTRICA a publicat un ghid in baza caruia putem sa ne schimbam furnizorul de energie electrica, fie ca este vorba despre a pleca de la aceasta companie, sau de a veni la ea de la alta, pasii fiind aceiasi, deci oricine poate sa se foloseasca de ei pentru a ajunge sa beneficieze de serviciile oferite de catre ea.

Conform celor de la ELECTRICA, acest ghid are incluse toate informatiile necesare, de la documentele care sunt necesare pentru a schimba furnizorul de energie electrica si pana la institutia care se ocupa de transfer, sau unde trebuie sa depunem cererea si documentele, pentru ca procesul sa fie dus la bun sfarsit.

ELECTRICA incearca sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa realizeze o procedura de acest gen in cele mai bune conditii, astfel ca indiferent de situatie, e bine sa va uitait la ghid, pentru a vedea daca informatiile sunt bune pentru voi si va ajuta sa beneficiati de preturi mai bune de la un alt furnizor.

Vrei să schimbi furnizorul de energie electrică și nu știi care sunt pașii ? Distributie Energie Electrica Romania (DEER), în calitate de operator de distribuție a energiei electrice, a publicat un ghid cu informații utile și practice despre pașii schimbării furnizorului, dar și alte informații utile despre.

Activitatea de distribuție a energiei electrice desfășurată de compania noastră; diferențele dintre distribuitor și furnizor; etapele procesului de racordare la rețea; etapele de schimbare a furnizorului de energie electrică; informații referitoare la serviciile online și alte servicii puse la dispoziția utilizatorilor DEER.