ANM: Cod PORTOCALIU de ATENTIONARE Meteorologica Oficiala NOWCASTING de ULTIM MOMENT pe 2 Iulie 2024 in Romania

ANM a emis un cod portocaliu de atentionare meteorologica oficiala nowcasting de ultim moment pe 2 iulie 2024 in Romania, ce fenomene aduce in atentie.

ANM Cod PORTOCALIU ATENTIONARE Meteorologica Oficiala NOWCASTING ULTIM MOMENT 2 Iulie 2024 Romania

ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, emite un cod portocaliu de atentionare meteorologica oficiala nowcasting de ultim moment pe 2 iulie in Romania, aducand in imediata noastra atentie o serie de fenomene meteo de vreme severa, care vor afecta multiple regiuni ale tarii.

ANM vorbeste mai jos despre ploi torentiale, in cantitati de pana la 35 l/mp, care vor afecta zonele de mai jos, ele fiind insotite de descarcari electrice frecvente, intensificari ale vantului, dar si grindina, astfel ca ni se recomanda sa fim foarte vigilenti in tot ceea ce facem in fiecare zi.

COD PORTOCALIU!

Data emiterii : 02-07-2024 ora 8:36.

Valabil de la : 02-07-2024 ora 8:55.

In zona : Județul Caraş-Severin: Măureni, Doclin, Forotic, Ticvaniu Mare, Berliște, Vrani;

Județul Timiş: Deta, Gătaia, Săcălaz, Ciacova, Peciu Nou, Sânmihaiu Român, Jebel, Liebling, Jamu Mare, Denta, Cenei, Banloc, Giulvăz, Uivar, Șag, Moravița, Voiteg, Ghilad, Birda, Checea, Livezile, Foeni, Otelec, Pădureni, Parța, Giera;

Se vor semnala : vijelie puternică cu rafale de 70…80 km/h, averse torențiale care vor acumula 25…35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină.