Indicatiile Oficiale de ULTIM MOMENT ale ELECTRICA pentru Milioane de Clienti din Romania

ELECTRICA transmite o serie de indicatii oficiale de ultim moment pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce spune compania acum.

Indicatiile Oficiale ULTIM MOMENT ELECTRICA Milioane Clienti Romania

ELECTRICA, de departe cel mai mare furnizor de energie electrica din toata Romania la ora actuala, a decis sa le aduca in imediata atentie a clientilor din toata tara, o serie de indicatii oficiale de ultim moment, pe care ei ar trebui sa le puna in aplicare, pentru a se bucura de servicii la cea mai buna calitate oricand.

ELECTRICA vorbeste mai jos despre cum ar trebui sa ne comportam in zilele caniculare care vor urma, astfel incat sa avem parte de o viata cat mai linistita, fara prea multe griji provocate de catre temperaturile foarte ridicate care vor urma, insa desigur ca ar trebui sa si urmam instructiunile oferite.

Conform celor de la ELECTRICA, n-ar trebui sa ne deplasam in aer liber in zilele in care temperaturile sunt ridicate, astfel incat caldura sa nu ne afecteze prea mult, insa si daca vrem sa facem mancare, compania ne recomanda sa realizam acest lucru dimineata, cand temperaturile sunt mai scazute, decat in mod obisnuit.

ELECTRICA ne spune ca trebuie sa ne hidratam corespunzator pentru a evita orice fel de probleme provocate de catre temperaturile caniculare ridicate, dar sa si folosim aparatele de aer conditionatpentru a ne racori, eventual sa si folosim jaluzelele in daca lumina soarelui este mult prea puternica in casele noastre.

De mâine suntem oficial în luna lui Cuptor, iar noi ți-am pregătit câteva recomandări care îți vor fi de ajutor în aceste zile caniculare. Încearcă să ieși afară dimineața și seara, când temperaturile sunt puțin mai scăzute. Tot atunci poți pregăti de mâncare, pentru a evita folosirea aragazului sau a cuptorului la cele mai călduroase ore.

Asigura-te că te hidratezi corespunzător. Trage jaluzele sau draperiile, pentru a evita ca lumina soarelui să pătrundă în locuință. Setează aerul condiționat la 25 de grade, pentru un consum redus de energie electrică.