X

Raiffeisen Bank a Decis Oficial! Masura de ULTIM MOMENT si ce da GRATUIT Clientilor Romani

Raiffeisen Bank a decis in mod oficial ceea ce le ofera gratuit clientilor romani din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca de la marele grup bancar, vine o hotarare de ultim moment care le aduce peste 100.000 de premii clientilor care folosesc aplicatia Smart Market in momentul de fata in tara.

Raiffeisen Bank vorbeste mai jos despre faptul ca, utilizarea Smart Market ne poate aduce posibilitatea de a castiga 5 abonamente VOYO, 5 vouchere Decathlon de 500 de LEi fiecare, dar si cele peste 100.000 de premii instant despre care va spuneam, astfel ca alegerea este la voi, pentru ceea ce doriti sa faceti.

Puteti vedea mai jos ce spune Raiffeisen in legatura cu aplicatia sa Smart Market, care este disponibila in toata Romania la ora actuala si ne ofera o serie de beneficii extrem de interesante, pe care nu ar trebui sa le trecem in vreun fel cu vederea la ora actuala, iar asta pentru ca s-ar putea sa ne regretam decizia.

Raiffeisen Romania a creat Smart Market pentru a ne oferi posibilitatea de a ne bucura de o serie de beneficii, care nu sunt in mod obisnuit disponibile pentru oricare dintre clientii sai, asa ca merita sa avem in vedere ceea ce ne spune banca, pentru ca s-ar putea sa ratam ceva care chiar ne-ar fi de mare folos.

Ești gata să devii superstar ?  Joacă acum noul joc în aplicația Smart Market și poți câștiga unul dintre cele 5 abonamente VOYO, 5 vouchere Decathlon de 500 de lei fiecare sau peste 100.000 de premii instant! Intră în lumina reflectoarelor și demonstrează-ți abilitățile sportive în această competiție palpitantă.

Smart Market este aplicația de loializare Raiffeisen Bank care te recompensează pentru fidelitatea ta. Descarcă aplicația și bucură-te de o gamă largă de oferte, de la reduceri la produse și servicii, la cashback și premii atractive. Hai acum în aplicația Smart Market.

This post was last modified on iul. 3, 2024, 12:03 AM 00:03

Disqus Comments Loading...