4 Mesaje Oficiale ale CEC Bank foarte IMPORTANTE Aduse in Atentia Clientilor Romani

CEC Bank aduce in atentia a milioane de clienti 4 mesaje oficiale foarte importante, iata ce trebuie sa stii imediat si cum te ajuta acum.

4 Mesaje Oficiale CEC Bank IMPORTANTE Aduse Atentia Clientilor Romani

CEC Bank, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania, aduce in imediata atentie a milioane de clienti, 4 mesaje oficiale foarte importante, despre care trebuie sa stie oamenii, iar asta pentru ca ele au menirea de a ne ajuta sa invatam cum sa ne protejam de cei care vor sa ne fure datele si banii.

CEC Bank vorbeste mai jos despre marea problema a atacurilor de tip phishing, iar asta pentru ca din cauza lor, putem avea furate atat datele personale, cat si banii, aceste doua tipuri de furturi fiind direct legate intre ele, asa ca e bine sa ne protejam extrem de serios, atat de mult cat putem.

Puteti vedea explicatiile pe care CEC Romania ni le ofera in momentul de fata din acest punct de vedere, iar asta pentru ca ele au la baza situatii prin care clientii bancii au trecut pana acum, din ele banca invatamant pentru a ne ajuta sa aflam cum ne putem proteja cel mai bine impotriva celor care chiar vor sa ne faca rau.

CEC Romania stie foarte bine cat de grave pot fi atacurile de acest gen si cat de repere pot fi furati banii oamenilor, asa ca este foarte important sa ne uitam cu mare atentie la informatiile care ne sunt puse in fata, pentru ca ele pot face diferenta dintre pastrarea si pierderea totala a banilor din conturi.

Cum te protejezi de phishing ? Verifica adresa expeditorului. Mesajele de phishing vin adesea de la adrese de email care imita adresele companiilor legitime. Cauta greseli gramaticale.

Mesajele frauduloase contin de obicei greseli de ortografie si gramatica. Informeaza-te si informeaza-i si pe ceilalti. Fii la curent cu cele mai noi metode de phishing si impartaseste aceste informatii cu prietenii si familia.