DACIA Bigster: 2 Dintre IMPORTANTELE Schimbari care vor Defini Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster are 2 dintre importantele schimbari dezvaluite, iata ce va defini noul SUV romanesc si cat de mult va conta pentru noua masina.

DACIA Bigster 2 Dintre IMPORTANTELE Schimbari Defini Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster, urmatorul SUV romanesc cu care DACIA vrea sa cucereasca noi clienti pe piata automobilelor, urmeaza sa fie lansat in luna octombrie, acest lucru e clar, insa multe neclaritati raman cu schimbarile pe care le va aduce. Conform celor mai recente zvonuri legate de DACIA Bigster, din moment ce masina este deja in teste pe drumurile din intreaga lume, se pare ca ne putem astepta la o serie de schimbari extrem de interesante pentru automobil.

DACIA Bigster va fi o masina cu o lungime de 4.6 metri, aceasta fiind una dintre caracteristicile importante, fiind cu aproximativ 10 centimetri mai lung decat Duster, dar va fi pozitionat intre alte 2 modele care sunt populare. In baza acestor dimensiuni, se pare ca DACIA Bigster se va lupta pe piata cu Citroen C5 Aircross, care are 4.5 metri lungime, si Skoda Kodiaq, care are 4.74m lungime, fiind plasat fix intre ele, cu scopul de a genera mai multa confuzie in randul celor care cauta o masina de acest gen.

DACIA Bigster: 2 Dintre IMPORTANTELE Schimbari care vor Defini Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster ar putea fi un “spargator” pe piata SUV-urilor, iar asta pentru ca daca ne uitam la celelalte doua modele de mai sus, masina celor de la Mioveni nu va avea mai multa tehnica, dar nici calitate superioara a materialelor. In ciuda acestui lucru, pretul ar trebui sa fie mult mai atractiv, aceasta fiind cealalta schimbare importanta, pentru ca noul SUV ar trebui sa fie cu pana la 3.000 de euro mai scump decat Duster, cel putin in versiunea de baza.

DACIA Bigster ar urma sa coste peste 20.000 de euro, in varianta cea mai ieftina, conform detaliilor care au aparut pana acum, ceea ce nu inseamna ca va fi un SUV foarte accesibil, dar va fi mai ieftin decat concurenta. Desigur ca un DACIA Bigster cu echipare de top va ajunge undeva pe la 30.000 de euro, un pret pe care putini se asteptau sa il vada pentru o masina de la DACIA, insa iata ca se pot intampla si surprize, mai ales daca exista interes de a atrage noi clienti.

DACIA Bigster ar trebui sa fie lansata in luna octombrie de catre DACIA, dar asta nu inseamna si ca vanzarile vor incepe atunci, pentru ca din acest punct de vedere ar trebui sa asteptam pana uneva prin primavara anului 2025.