Responsabilitatea Oficiala a ELECTRICA si Anuntul de ULTIM MOMENT al CEO-ului pentru Milioane de Clienti Romani

Electrica anunta responsabilitatea oficiala foarte importanta pentru milioane de clienti din Romania, ce masuri de ultim moment confirma CEO-ul.

Responsabilitatea Oficiala ELECTRICA Anuntul ULTIM MOMENT CEO Milioane Clienti Romani

ELECTRICA, de departe cel mai mare grup de furnizare si distributie a energiei electrice in Romania cu aproape 4 milioane de clienti in aproape 20 de judete din Romania, ne vorbeste prin vocea CEO-ului sau despre responsabilitatea pe care o are in momentul de fata la nivelul intregii tari, una pe care o ia foarte in serios.

ELECTRICA spune mai jos ca isi asuma responsabilitatea de a inova si de a implementa solutii de care sa beneficieze clientii si societatea in ansamblu, astfel ca incat sa poata furniza servicii cat mai bune pentru toti cei care au nevoie de ele, mai ales ca exista concurenta serioasa pe piata de energie din Romania.

Important de retinut este si ca ELECTRICA pune accent pe promovarea unei economii verzi, cu asigurarea unui mediu mai curat pentru generatiile viitoare, iar asta inseamna realizarea de investitii in productia de energie verde, ceva ce nu este simplu si nici ieftin, dar ceva care ne poate asigura un viitor mai linsitit, din multe puncte de vedere.

ELECTRICA este mereu in cautare de inovatii care sa le ofere clientilor din toata Romania doar cele mai bune servicii posibile, astfel ca ramane de vazut cum va reusi in viitor sa ramana in top in ceea ce priveste furnizarea de energie electrica la cele mai inalte standarde in Romania, o misiune nu tocmai usoara.

“În calitate de companie românească, ne asumăm responsabilitatea de a inova și de a implementa soluții de care să beneficiem nu doar noi și clienții noștri, ci și societatea în ansamblu. Aceasta este direcția pe care o urmăm cu determinare.

Printr-un focus puternic pe promovarea unei economii verzi și asigurarea unui mediu mai curat pentru generațiile viitoare. Împreună, ne dorim să creăm valoare pentru noi toți și să avem o contribuție majoră la viitorul sustenabil și siguranța energetică a României!” – Alexandru Chiriță, CEO Electrica.