Actiunile Oficiale ale ENGIE de ULTIM MOMENT, ce da GRATUIT pentru Clientii din Romania

ENGIE anunta actiunile oficiale de ultim moment si dezvaluie ceea ce da gratuit pentru milioane de clienti din Romania in momentul de fata.

Actiunile Oficiale ENGIE ULTIM MOMENT GRATUIT Clientii Romania

ENGIE, unul dintre grupurile cele mai mari de telecomunicatii din toata Romania, a dezvaluit actiunile oficiale de ultim moment, iata ce da gratuit pentru clientii din toata Romania, dar si ce trebuie sa facem pentru a intra in posesia premiilor care ne sunt oferite de catre companie in momentul de fata.

ENGIE explica mai jos faptul ca, aceasta campanie speciala pe care o deruleaza in momentul de fata in Romania, le da oamenilor posibilitatea de a castiga o varietate de premii, doar daca aleg sa isi activeze factura electronica prin email, ceva ce le poate simplifica extrem de mult viata oamenilor, pana la urma.

Conform celor de la ENGIE Romania, vorbim despre premii lunare care constau intr-o reducere de 500 de LEI la factura, un Espressor Nespresso, dar si o boxa portabila Sony, cate un premiu fiind oferit, deci lunar 3 clienti norocosi vor avea sansa de a castiga ceea ce ofera grupul de energie oamenilor.

ENGIE Romania stie foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa profite de promotiile acestea, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la toate detaliile si sa decideti daca vreti, sau nu, sa profitati de aceasta campanie speciala, atat timp cat ea este in derulare, pentru o perioada limitata de timp.

Ai o mulțime de motive să îți activezi factura pe e-mail, mai ales că acum intri automat în tombola lunară care îți poate aduce un super premiu: Premiul I: 1 x 500 de lei reducere la factură; Premiul II: 1 x Espressor Nespresso; Premiul III: 1 x Boxă portabilă Sony.

Factura pe e-mail ajunge la tine imediat ce este emisă. Poți accesa factura oricând, indiferent unde te-ai afla. Achiți factura direct din e-mail. Ajuți natura și contribui la un viitor prietenos. În plus, îți oferim o reducere sub formă de voucher la toate serviciile pentru locuință de la Ajusto.