Impresionant Anunt Oficial al BANCA Transilvania de IMPORTANTA Mare pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania a publicat un impresionant anunt oficial de mare importanta pentru clientii romani, iata ce a dezvaluit pentru toata lumea.

Impresionant Anunt Oficial BANCA Transilvania IMPORTANTA Mare Clientii Romani

BANCA Transilvania anunta o realizare impresionanta pentru clientii din Romania, care se bucura de serviciile pe care le ofera, iar asta deoarece banca dezvaluie mai jos ceea ce a reusit sa faca pentru ei, mai exact a implementat un sistem baza pe inteligenta artificiala care ne permite sa cautam informatii prin website-ul sau, iar 200.000 de persoane la-u folosit deja.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca, acest sistem bazat pe GPT-4 Turbo, a celor de la OpenAI, este o solutie extrem de buna pentru a simplifica interactiunile cu website-ul sau in ceea ce priveste clientii romani, iar asta pentru ca ei pot afla mult mai rapid ceea ce ii intereseaza, fara a mai merge la o unitate a bancii, sau a suna la Call Center.

Opt luni au trecut din momentul in care BANCA Transilvania a implementat acest sistem, astfel ca au fost destule oportunitati pentru romani sa se bucure de el, iar cu peste 200.000 de oameni care au testat sistemul pana acum, e clar ca exista interes foarte mare pentru ca el sa functioneze in continuare, poate chiar sa si evolueze.

Inteligenta artificiala la BANCA Transilvania face minuni

BANCA Transilvania inoveaza in mod constant, incercand sa le ofere clientilor doar cele mai bune servicii posibile, cand vine vorba despre banii pe care ii au, asa ca nu e exclus ca in viitor sa vedem si alte surprize interesante oferite de catre banca pentru noi, ceea ce desigur ca este o veste excelenta, care ne da incredere ca vom vedea si mai multe surprize.

Platforma de educație financiară Întreb BT este primul site al Grupului Banca Transilvania care are integrată inteligența artificială: BT anunța în octombrie 2023 noua funcționalitate, care are la bază soluția Microsoft, Azure OpenAI Service, precum și modelul GPT-4 Turbo. AI Search simplifică interacțiunile și crește accesibilitatea la conținutul platformei, cu impact direct privind educația și incluziunea financiară.

Peste 200.000 de persoane – vizitatori unici – au folosit AI Search, în decurs de opt luni, pentru a căuta informații pe Întreb BT despre produse, servicii și soluții de self-banking. Persoanele care accesează Întreb BT adresează, în medie, trei întrebări și petrec pe site aproape trei minute. Cele mai căutate informații căutate pe Întreb BT cu ajutorul inteligenței artificiale sunt despre carduri, conturi, BT Pay, BT24 și plăți online.