Formula 1: Mesajul Oficial al lui Lewis Hamilton care a Luat prin Surprindere Toti Fanii

Formula 1 are dezvaluit un mesaj oficial publicat de Lewis Hamilton, pilotul britanic luand prin surprindere toti fanii din intreaga lume.

Formula 1 Mesajul Oficial Lewis Hamilton Luat Surprindere Toti Fanii

Formula 1 a dominat din plin viata lui Lewis Hamilton, pilotul britanic avand parte de foarte multe reusite, dar si dezamagiri, de-a lungul timpului, iar inainte de Marele Premiu al Marii Britanii, el a vorbit despre unul dintre momentele memorabile pe care le-a avut concurand pe acest circuit, iar desigur ca asta a atras atentia multor fani.

Formula 1 i-a adus lui Lewis Hamilton o foarte mare satisfactie in 2008, atunci cand a castigat primul Grand Prix, pe circuitul din Marea Britanie, el spunand ca acest moment va ramane pentru totdeauna in mintea sa, iar acest lucru este perfect normal, din moment ce acolo a inceput succesul de care s-a bucurat timp de foarte multi ani.

Formula 1 nu i-a mai adus satisfactii similare lui Lewis Hamilton de foarte multa vreme, ceea ce desigur ca a provocat foarte multa frustrare si foarte multe discutii in cadrul echipei Mercedes, insa pilotul britanic se pregateste de o noua aventura majora la Ferrari, asa ca ramane sa vedem ce va reusi sa faca acolo cu masinile pe care le va avea.

„Cred că 2008. Cred că întotdeauna va fi probabil cel mai special. Primul meu Grand Prix câștig aici și pe ploaie. Și ca primul meu, voi spune logodna sau începutul călătoriei cu fanii aici. Cred, nu știu, cred că a fost doar pentru că a fost o cursă umedă.

Si au fost cele mai dificile condiții pe care le va experimenta un pilot de curse. și doar nivelul pe care am putut să-l operez în acea zi, cred că a fost ca 68 de secunde în care am câștigat cursa. Așa că a fost ca și cum ar fi fost departe orice altă cursă.”