Austria: Karl Nehammer Planul Distrugator de ULTIM MOMENT si Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Austria dezvaluie prin Karl Nehammer planul distrugator de ultim moment cu impact pentru finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, masurile gandite.

Austria Karl Nehammer Planul Distrugator ULTIM MOMENT Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen

Austria anunta prin Karl Nehammer un plan distrugator de ultim moment, iar asta pentru ca eforturile cancelrului de la Viena sunt concentrate pe a pulveriza migratia ilegala catre tara sa, ceea ce ar trebui sa creasca sansele finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, cel putin in mod teoretic, daca el va dori sa permita acest lucru.

Austria vrea sa le ofere cetatenilor siguranta unei vieti linistite, Karl Nehammer spunand ca nu este acceptabil ca oamenii sa se teama sa iasa din case si sa se deplaseze prin propriile localitati, dorinta sa fiind de a distruge retelele de migratie ilegala, implicit sa reduca si numarul de migranti ilegali, ceea ce va ajuta la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Austria este de faorte multa vreme extrem de pornita sa eradicheze migratia ilegala catre propriul teritoriu, Karl Nehammer luand multiple masuri distructive pana acum, dar nu se opreste inca, pentru ca urmeaza alegerile parlamentare, iar finalizarea aderarii Romaniei la Schengen ar putea avea de asteptat pana in toamna, dupa ce se termina ele.

“Discuțiile din Austria Superioară au fost despre securitate, lupta împotriva migrației ilegale și numeroasele provocări cu care se confruntă comunitățile. Problema securității în special va juca un rol proeminent în campania electorală. Cetățenii și în special femeile trebuie să se poată deplasa în siguranță în spațiile publice. de la stația de metrou acasă”.

Este inacceptabil ca această îngrijorare chiar să existe. Ma refer și la acordurile de returnare pentru solicitanții de azil penal care au fost încheiate cu Egipt sau Maroc. În plus, procedurile de azil în țările terțe sunt marele obiectiv, pentru că ar distruge modelul de afaceri al contrabandiștilor. afirma cancelarul Austriei, Karl Nehammer.”