BANCA Transilvania DISTRUGE Barierele pentru Clienti, Masurile Implementate in Romania

BANCA Transilvania distruge barierele pentru clientii din toata Romania, iata ce masuri au fost implementate pentru romani si cat conteaza ele.

BANCA Transilvania DISTRUGE Barierele Clienti Masurile Implementate Romania

BANCA Transilvania distruge barierele pentru clientii din toata Romania, cel mai mare grup financiar din tara noastra anuntand in mod oficial masurile pe care a decis sa le puna in aplicare, ele venind cu o simplificare a modului in care ne putem plati facturile, iar asta pentru ca putem face totul direct din aplicatia BT Pay.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca, daca avem facturi emise de catre diversi furnizori, putem sa le achitam foarte repede direct din cadrul aplicatiei BT Pay, iar asta pentru ca banca a implementat un sistem care ne ofera posibilitatea de a achita foarte rapid orice fel de datorii pe care le avem.

Masurile pe care cei de la BANCA Transilvania le-au implementat, sunt unele care vin intr-un context in care banca incearca sa digitalizeze cat mai multe dintre servicii, pentru a le face mai accesibile pentru clienti, iar deciziile de acest gen sunt unele extrem de bune, pentru ca ne ajuta sa ne simplificam viata.

BANCA Transilvania distributie in mod gratuit aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca oricine o poate descarca de acolo fara sa plateasca vreun ban, fiind recomandat sa o instalati exclusiv de acolo, pentru a nu risca sa instalati de altundeva vreo versiune cu malware.

Până și plata facturilor se face mai ușor de pe telefon, în special dacă ai BT Pay. În plus, nu mai trebuie să ții minte parolele la conturile tale online de la fiecare furnizor, iar plata o faci pe loc. Cum începi să plătești facturi din BT Pay ?

Alegi opțiunea Facturi de pe homescreen. Alegi furnizorii la care vrei să plătești și îți sincronizezi conturile online. Pentru furnizorii la care nu poți să îți conectezi contul, poți pur și simplu să scanezi factura. Asta e tot – plătești facturile cu cardul pe care l-ai ales.