Spania: Problemele Oficiale Ingrijoratoare care Dinamiteaza Aderarea Romaniei la Schengen, Cereri de ULTIM MOMENT!

Spania are probleme oficiale foarte ingrijoratoare, care dinamiteaza aderarea Romaniei la Schengen, cererile de ultima ora facute pentru Madrid.

Spania Problemele Oficiale Ingrijoratoare Dinamiteaza Aderarea Romaniei Schengen Cereri ULTIM MOMENT

Spania se confrunta cu o serie de probleme oficiale foarte ingrijoratoare care dinamiteaza finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, cererile de ultim moment venite din partea politicienilor avand in centru trimiterea armatei pentru a proteja granitele tarii, care sunt asaltate de migranti, in special de pe mare, situatia fiind a proape de a scapa de sub control.

Spania se confrunta cu probleme majore privind migratia de cativa ani de zile, dar problemele generate de influxul de migranti, ar putea dinamita procesul de aderare al Romaniei la Schengen, mai ales daca nu se gasesc solutii care sa nu implice introducerea mai multor controale la granitele terestre, ceea ce ne afecteaza major pe noi.

Spania cere de ceva vreme ajutor de la Comisia Europeana pentru a face fata acestor probleme, desigur fara a-l primi in masura in care isi doreste, dar chiar si asa, daca finalizarea aderarii Romaniei la Schengen va avea loc, e nevoie de masuri care sa nu implice folosirea armatei pentru protejarea granitelor cu mai multe controale.

“Facem apel la guvernul spaniol să-și facă treaba și să oprească odată pentru totdeauna această sosire masivă a imigranților la granițele noastre, care vin ilegal și prin mafie și pun în pericol viața acestor oameni. Declarații precum cea a lui Tellado mă fac să roșesc din multe motive, pentru că sunt absolut anti-imigrație.

Pentru că reproduc comportamentul și declarațiile VOX și pentru că reprezintă o ignoranță a Constituției noastre și, în același timp, o lipsă de respect față de fortele armate. Spania are mai multe „puncte fierbinți” unde presiunea migrației este deosebit de mare. Acestea includ apele din largul Insulelor Canare, unde sosesc bărci din Africa de Vest.”