Germania: Promisiunea de ULTIM MOMENT a lui Olaf Scholz, Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen Sustinuta

Germania anunta o promisiune de ultim moment a lui Olaf Scholz, finalizarea aderarii Romaniei la Schengen fiind sustinuta de catre cancelar.

Germania Promisiunea ULTIM MOMENT Olaf Scholz Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen Sustinuta

Germania este una dintre cele mai mari si mai importante tari din Uniunea Europeana, iar Olaf Scholz a facut o promisiune foarte serioasa de a distruge actuala atractivitate a tarii sale pentru migrantii ilegali, cancelarul anuntand noi masuri pentru expedierea procedurilor, ceea ce va fi de foarte mare ajutor pentru finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Germania vrea sa reduca substantial perioada de procesare a cererilor de azil ale migrantilor care ajung pe teritoriul sau, dar si sa deporteze mai rapid oameni catre diverse tari europene, fiind deja in lucru noi acorduri, conform lui Olaf Scholz, ceea ce va ajuta serios finalizarea aderarii Romaniei la Schengne, daca toate planurile vor putea fi duse la bun sfarsit.

Germania este una dintre tarile cel mai serios afectate de migratia ilegala, iar finalizarea aderarii Romaniei la Schengen este sustinuta de catre Berlin, asa ca toate aceste masuri ar trebui sa fie de un real ajutor pentru noi toti, chiar daca nu toata lumea este de acord cu masurile acestea, ele urmand a fi implementate oricum de catre Berlin.

“Cancelarul federal Olaf Scholz a promis intensificarea eforturile guvernului federal de a îmbunătăți returnarea solicitanților de azil în cadrul așa-numitei proceduri Dublin. Sunt „discuții în curs” cu omologii europeni din mai multe țări. Scholz a subliniat, de asemenea, importanța digitalizării pentru deciziile rapide de azil.

Este important să se implementeze un acord la care sa ajuns între guvernele federal și statale, conform căruia cererile de azil și audierile inițiale ar trebui să aibă loc deja în centrele de primire inițiala. Până în prezent, acestea au avut loc adesea numai după ce refugiații au fost distribuiți către municipalitățile individuale.”