Olanda Face Valuri la Bruxelles si Risca sa SABOTEZE Eforturile Finalizarii Aderarii Romaniei la Schengen

Olanda face valuri la Bruxelles si risca sa saboteze eforturile finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, care spune Dick Schoof la Comisia UE.

Olanda Face Valuri Bruxelles Risca SABOTEZE Eforturile Finalizarii Aderarii Romaniei Schengen

Olanda face valuri la Bruxelles, iar asta pentru ca premierul Dick Schoof a vizitat sediul Comisiei Europene in cursul acestor zile cu cereri care risca sa saboteze total eforturile finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, pentru ca planurile sale privind migratia sunt radicale, dar nu sunt privite cu ochi buni de catre Ursula Von der Leyen.

Olanda, asa cum v-am spus, vrea exceptii de la implementarea legislatiei UE in materie de migratie, dorind ceva similar si pentru agricultura, insa la Comisia Europeana aceste cereri sunt privite cu suspiciune si surpriza, conform unor surse din interior, dar chiar si asa, ele risca sa saboteze forturile de finalizare a aderarii Romaniei la Schengen.

Olanda are un nou guvern mai radical decat cel condus de catre Mark Rutte, iar din pacate aceasta este o veste extrem de proasta pentru noi, Romania fiind intr-o situatie foarte complicata din punct de vedere al finalizarii aderarii la Schengen, iar ceea ce vrea Dick Schoof nu face decat sa ne ingreuneze si mai mult situatia, din pacate.

“Nu pot oferi o garanție de 100% asupra rezultatelor, dar pot oferi o garanție de 100% asupra efortului. Olanda este o țară importantă în UE. Observ si astazi. Este un puzzle care trebuie rezolvat. Cele patru partide de coaliție își doresc tot felul de excepții pentru Olanda în UE, inclusiv în domeniul migrației și al regulilor agricole. afirma Dick Schoof.

In culise la Bruxelles, cererile olandeze sunt vazute cu surpriză și suspiciune. De exemplu, olandezii doresc să obțină așa-numita „renunțare” la politica de migrație este văzută ca fiind imposibilă. Și o nouă încercare de a obține o excepție de la regulile naturii și a gunoiului de grajd pare, de asemenea, nerealistă deocamdată.”