Raport de ULTIM MOMENT al OMS cu un AVERTISMENT Oficial pentru Toata Europa

OMS a publicat un foarte important raport de ultim moment cu un avertisment oficial pentru toata Europa, ce transmite privind Coronavirus si infectiile.

Raport ULTIM MOMENT OMS AVERTISMENT Oficial Toata Europa

OMS a publicat un nou raport oficial de ultim moment, cu privire la situatia infectiilor respiratorii in Europa pentru ultima luna din iunie, aducand in imediata atentie a unui numar foarte mare de oameni, faptul ca exista o crestere destul de mare a numarului de cazuri noi de Coronavirus in randul europenilor, dupa cum puteti vedea si mai jos.

OMS incearca sa ii atentioneze pe europeni cu privire la faptul ca inca exista circulatie a Coronavirus pe continentul european, iar numarul celor care se infecteaza este tot mai mare, aceasta fiind o problema serioasa, pentru ca, dupa cum stiti, virusul se raspandeste extrem de repede si poate provoca forme grave de boala la anumite persoane.

OMS transmite faptul ca desi numarul cazurilor de Coronavirus este in crestere in ultimele saptamani, numarul deceselor ramane la un nivel redus, ceea ce este o veste extrem de buna, iar cand vine vorba despre subvariantele care circula cel mai mult, cea BA.2.86 a tulpinii Omicron este dominanta in momentul de fata, ca si in toamna.

OMS spune ca se asteapta ca numarul cazurilor noi de infectare cu Coronavirus sa mai creasca in urmatoarele saptamani, iar pe masura ce ne apropiem de toamna, nu este neobisnuit ca numarul infectiilor respiratorii cauzate de catre acest virus sa creasca, apogeul putand fi atins in perioada lunilor noiembrie – ianuarie.