Anuntul Italiei Giorgiei Meloni care SPARGE Barierele si va Viza Intrarea Romaniei in Schengen

Italia face un important anunt oficial de ultima ora prin Giorgia Meloni, dorind sa sparga barierele privind o problema majora, care vizeaza intrarea Romaniei in Schengen.

Anuntul Italiei Giorgiei Meloni SPARGE Barierele Viza Intrarea Romaniei Schengen

Italia Giorgiei Meloni a publicat un anunt oficial de ultima ora, prin care dezvaluie intentiile premierului de la Roma de a sparge barierele care au impiedicat pana acum extinderea cooperarii cu Marea Britanie, intalnirea cu noul premier Starmer vizand inclusiv migratia ilegala, ceea ce va ajuta intrarea Romaniei in Schengen terestru.

Italia vrea sa preia ideile Marii Britanii de a analiza cererile de azil in tari terte, asa cum intentiona sa faca Marea Britanie pana recent, dar sa faca si deportari mai multe, precum face regatul, Giorgia Meloni fiind un sustinator al acestor practici, ele putand expedia serios intrarea Romaniei in Schengen terestru, daca vor ajunge sa fie puse in aplicare.

italia are aceste idei de foarte multa vreme, Giorgia Meloni nereusind pana acum sa le puna in practica asa cum isi dorea, insa iata ca lucrurile se schimba, iar premierul isi gaseste noi aliati, fiind o sustinatoare a intrarii Romaniei in Schengen, astfel ca si situatia tarii noastre s-ar putea schimba serios in urmatoarele luni.

“Premierul, Giorgia Meloni, a avut astăzi o întâlnire bilaterală cu prim-ministrul Regatului Unit, Keir Starmer, în marja Summitului NATO de la Washington. Cei doi lideri au împărtășit intenția de a menține un contact strâns cu privire la toate principalele probleme de interes internațional și de a continua schimbul fructuos la Summit-ul Comunității Politice Europene care va fi găzduit de Regatul Unit la Palatul Blenheim pe 18 iulie.

De asemenea, premierul și premierul Starmer au trecut în revistă spectrul larg al relațiilor bilaterale, reiterându-și intenția de a consolida acțiunea de relansare a parteneriatului strategic dintre cele două Națiuni în toate sectoarele de interes reciproc, inclusiv cooperarea în combaterea migrației ilegale.”