Formula 1: EMOTIONANT Anunt al lui Lewis Hamilton cu Dezvaluirea de ULTIM MOMENT pentru Fani!

Formula 1 are dezvaluit un emotionant anunt al lui Lewis Hamilton, cu o dezvaluire de ultim moment pentru fanii din intreaga lume, ce transmite pilotul.

Formula 1 EMOTIONANT Anunt Lewis Hamilton Dezvaluirea ULTIM MOMENT Fani

Formula 1 ne-a adus in weekend o surpriza colosala, cu Lewis Hamilton in centru, iar asta pentru ca pilotul britanic a reusit sa castige o noua cursa de Grand Prix dupa aproape 3 ani de zile de pauza, echipa Mercedes avand parte de doua victorii consecutive, multumita celei obtinute de catre George Russell pe circuitul din Austria, cu o saptamana inainte.

Formula 1 nu a fost prea „buna” cu Lewis Hamilton in acesti 3 ani, pilotul Mercedes chinuindu-se sa obtina victorii in cadrul curselor la care a participat, insa acest lucru nu a fost usor, dar pana la urma se pare ca inginerii echipei au reusit sa puna cap la cap dorintele sale, pentru a ii oferi masina pe care si-a dorit-o pentru a castiga cursele in care participa.

Formula 1 va continua in urmatoarele saptamani si luni, iar Lewis Hamilton se asteapta sa castige in continuare cursele la care se va inscrie, iar asta pentru ca Mercedes vrea sa il ajute sa castige cat mai multe curse in aceasta perioada, inainte de a pleca la Ferrari, acolo unde el se asteapta sa aiba succes chiar si mai mare.

“Am avut atât de multe momente grozave și momente în care nu credeam că voi putea câștiga, cum ar fi prima victorie de Grand Prix aici, în 2008. M-am calificat groaznic, ei bine, P4, dar am simțit că nu eram în cu o șansă de a câștiga un Grand Prix, apoi a plouat și, evident, am avut acel sentiment grozav.

Atâtea momente prin. Cred că fiind la Grand Prix-ul tău acasă, este cea mai lungă perioadă în care nu am câștigat, 945 de zile. Și sunt foarte norocos să fac parte din Mercedes în ultimii 18 ani.”