Notificarile Oficiale BCR Romania in ATENTIA a Milioane de Romani, Deciziile Luate

BCR Romania a emis notificari oficiale care trebuie sa fie in atentia a milioane de romani, deciziile de ultim moment anuntate pentru noi.

Notificarile Oficiale BCR Romania ATENTIA Milioane Romani Deciziile Luate

BCR Romania iti aduce in atentie ca in momentul în care ai împlinit 60 de ani, ai deja fonduri acumulate pentru zilele de mâine datorită pensiei facultative. Aceasta este o soluție excelentă pentru cei care doresc să își asigure un viitor financiar stabil și confortabil. Dacă ai contribuit constant și din timp pentru viitorul tău, atunci ești deja la cârma propriului tău plan de pensionare relaxată.

BCR Romania transmite oficial ca atunci când vine momentul să îți accesezi economiile, poți opta pentru a primi fondurile acumulate fie într-o singură tranșă, fie în rate lunare de minimum 500 lei, pe o durată de maximum 5 ani. Cu pensia facultativă de la BCR Pensii, ai libertatea de a alege cea mai potrivită metodă de retragere pentru nevoile tale. Economisește inteligent, ca după vârsta de 60 de ani să ai un venit pe măsura așteptărilor tale.

Contribuția la pensia facultativă de la BCR Pensii poate varia în funcție de venitul tău. În cazul în care ești la început de carieră și veniturile tale sunt mai mici, poți contribui cu minim 35 de lei pe lună. Aceasta este o sumă accesibilă, echivalentă cu o pizza comandată acasă sau un bilet la cinema. Pe măsură ce veniturile tale cresc, poți crește contribuția cu până la maxim 15% din venitul tău salarial lunar brut sau asimilat acestuia.

BCR Romania ne spune deasemenea ca si contribuția la pensia facultativă de la BCR Pensii poate fi plătită din resursele tale financiare, din resursele angajatorului tău, dacă acesta decide să îți ofere beneficiul unei pensii facultative, sau poate fi împărțită între tine și angajatorul tău, conform înțelegerii între părți. În toate cele trei cazuri, plata contribuției poate fi făcută prin intermediul angajatorului tău.

Notificarile Oficiale BCR Romania in ATENTIA a Milioane de Romani, Deciziile Luate

Dacă alegi să efectuezi plata contribuției prin intermediul angajatorului tău, este necesar să îi trimiți o copie a actului individual de aderare. În acest caz, angajatorul tău va fi cel care va vira contribuția în contul fondului de pensii facultative și va calcula deductibilitatea fiscală care îți revine ție, ca angajat – așa că tu scapi de griji.

Plata contribuției la pensia facultativă de la BCR Pensii se va efectua lunar în contul colector al Fondului, deschis la banca BRD GSG, cod IBAN RO53BRDE450SV23245054500. Plata poate fi făcută prin transfer bancar sau ordin de plată, după preferință. Indiferent de metoda aleasă, nu uita să completezi Codul Numeric Personal în câmpul dedicat detaliilor plății. Alocarea contribuțiilor se realizează numai în baza lui, ca urmare va trebui să îl scrii cu mare atenție.

Contribuția la Fondul de Pensii BCR PLUS este de minim 35 de lei și de maxim 15% din venitul tău salarial brut. Poți opta pentru o valoare a contribuției optimă din punct de vedere fiscal, de aproximativ 150 lei pe lună. Cu alte cuvinte, poți adapta valoarea contribuției la situația ta financiară. Cu cât contribuția la pensia ta facultativă de la BCR Pensii este mai mare, cu atât vei economisi mai mult pentru pensia ta și te vei bucura de o stabilitate financiară mai mare la pensionare.

Așadar, pensia facultativă de la BCR Pensii este un instrument esențial pentru asigurarea unui viitor financiar stabil și confortabil. Indiferent de stadiul carierei tale, contribuind constant la pensia ta facultativă de la BCR Pensii, vei avea parte de liniștea financiară pe care o meriți la vârsta de 60 de ani. Începe să economisești inteligent încă de astăzi și bucură-te de beneficiile pe termen lung oferite de BCR Pensii.