2 Notificari Oficiale BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT in Atentia Clientilor din Romania

2 Notificari Oficiale BANCA Transilvania ULTIM MOMENT Atentia Clientilor Romania

BANCA Transilvania a publicat oficial 2 notificari de ultim moment extrem de importante pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca banca vrea sa le aduca in atentie oamenilor ceea ce pot face cu ajutorul aplicatiei BT Pay pentru a-si usura viata, ceva ce nu ar trebui sa fie trecut prea usor cu vederea de catre oricine acum.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca, multumita aplicatiei BT Pay pentru iPhone si Android, avem posibilitatea de a afla soldul tranzactiilor noastre, inclusiv creditarile facute pentru conturi, dar in aceeasi masura putem sa si initiem transferuri intre conturile proprii, indiferent de ce tip ar putea fi acestea, in final.

Mai mult decat atat, daca va place sa faceti miscare, atunci BANCA Transilvania va ofera posibilitatea de a castiga premii in baza activitatilor fizice pe care le desfasurati, iar asta pentru ca banca are de ceva vreme un sistem in baza caruia incurajeaza clientii sa faca miscare, oferindu-le premii interesante de care ei pot sa profite in aceasta perioada.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate informatiile relevante cu privire la BT Pay si beneficiile importante pe care aceasta aplicatie le ofera, asa ca daca sunteti interesati de ea, atunci ar fi bine sa va uitati la toate detaliile, pentru ca sigur exista ceva care sa va convinga sa nu ignorati aceasta aplicatie pe care o ofera banca acum.

Știai că… poți afla soldul, istoricul tranzacțiilor, inclusiv creditările din cont, poți să inițiezi transferuri în lei, transferuri între conturile proprii, de debit sau de credit și poți seta plăți recurente din conturile tale curente (plus muuuuulte altele).

Din BT Pay poți să câștigi premii în timp ce ieși la plimbare. Conectează-ți contul de Fitbit, Google Fit sau Apple Health în secțiunea Premii în Mișcare și deblochezi ofertele special pregătite pentru tine. Hai în BT Pay!